Следващият албум на ANNIHILATOR ще "зарадва много олдскул траш фенове"

15 авг 2016, 19:28 ч. 906 / 6 3
пред./следв.

   Лидерът на канадските ветерани ANNIHILATOR Jeff Waters разпространи съобщение, в което разказва за плановете си за бандата до края на тази и през следващата година. Преди всичко - музикантът вече подготвя новия, 16-и поред студиен албум на групата. Този път феновете няма да получат "мелодичен и лек" запис, а "доста агресивен" диск, който ще представлява и завръщане към ранните дни на ANNIHILATOR. Албумът може да се очаква през 2017 г. и ще "зарадва много олдскул траш метъл фенове".

   В момента Waters работи по предстоящото DVD/блурей издание, което трябва да бъде завършено през октомври и да излезе преди Коледа. През септември предстоят няколко концерта в Канада, за октомври е планирана лекторска обиколка на Германия, след което идва времето за втората европейскса част на турнето "Suicide Society"ANNIHILATOR ще вземат участие и на метъл круиза "70,000 Tons Of Metal".

   Накрая Jeff благодари сърдечно на феновете, много от които са участвали в скорошната краудфъндинг-кампания на бандата.

 

annihilator1



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metal fan 15.08.2016 21:37:53 отговори + 5 0
Според мене трябва да си намери и вокалист...Не,че пее лошо...Но му трябва истински певец...!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ohoboho 15.08.2016 21:37:34 отговори + 3 3
...защото самият Джеф Уотърс е казвал, че баце Мъстейн му е правил предложение, а той има нюх за таланти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ohoboho 15.08.2016 21:35:18 отговори + 6 3
навремето просто е трябвало да се присъедини към Мегадет, защото след първите три албума всичко е пълнеж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".