SMALLMAN представят първи официален видеоклип с режисьор Рушен Видинлиев

14 мар 2017, 14:04 ч. 862 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За първи път в 16-годишната си история, родната етно/ембиънт алтърнатив рок група Smallman заснема официален видео клип към своя песен. Избраната композиция е Fenix от издаденото в края на миналата година EP „Inner Oceans", създадено съвместно с електронния артист и продуцент Иван Шопов.

Появата на видеото е логичното продължение на силната за групата 2016 г. - с изключително успешната работа по мини албума и последвалите го два изцяло разпродадени концерта.
Продукцията ще бъде заснета от професионален екип под ръководството на автора, актьор и режисьор Рушен Видинлиев, чието дело е и идейният проект за видеото, а оператор е Лора Мушева.

Снимките стартират след броени дни в няколко локации. В завършен вид клипът ще бъде представен официално на 13 април в съвместен концерт на Smallman и Иван Шопов в клуб Терминал 1. Лайвът ще бъде повод музикантите да представят премиерно и чисто нова песен.

Създаването на новия клип бележи нов творчески подход в работата на Smallman. Във вечерта на 13 април не само ще видим за първи път видео продукция на най-високо равнище. Присъстващите ще добият усещане за едно почти театрално шоу с изцяло нова сценична и светлинна режисура, зад която от началото на 2017 г. стои новият екип от сценични професионалисти на групата.

И това не е всичко – целият концерт на 13 април ще бъде заснет с няколко камери като се очаква материалът да бъде издаден впоследствие на концертно DVD.

Билети за събитието вече могат да се закупят в мрежата на Eventim онлайн тук и партньорските обекти.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Maynard 14.03.2017 17:35:48 отговори + 4 1
Яко! Дано тоя път е нещо оригинално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ам гъл 14.03.2017 17:11:27 отговори + 7 0
Рушен Виденлиев е ли е = Руши Виденлиев?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 14.03.2017 19:27:58 + 3 3
Дано не, ама по-вероятно е...Защо Smallman изобщо правят колаборации с родни псевдозвезди-тире-синчета, е отвъд капацитета ми обаче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".