SMALLMAN представят премиерно видеоклип и нова песен на 13 април в София

6 апр 2017, 13:59 ч. 638 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Цели три премиери е подготвила за феновете си родната алтърнатив рок/етно-ембънт група Smallman за предстощия си концерт на 13 април в клуб Терминал 1.

Неотдавна стана ясно, че музикантите са в процес на заснемане на първия си официален видео клип към парчето Fenix от мини албумa Inner Oceans, записан съвместно с електронния артист и продуцент Иван Шопов.

В момента текат довършителни работи по монтажа и финалното оформление на клипа, заснет от професионален снимачен екип с режисьор Рушен Видинлиев и оператор Лора Мушева.
Засега групата ревниво пази в тайна фабулата, която се разгръща във видеото, но за сметка на това разкрива кратък трейлър, загатващ историята на „Огледалния човек“.

Вижте трейлър на видеото

 

Каква е развръзката, почитателите на Smallman ще видят за първи път на 13 април в клуб Терминал 1, когато пълният видеоклип ще бъде прожектиран на специален екран, а паралелно с визуализацията групата ще изпълнява на живо песента Fenix.

Освен на Fenix, присъстващите ще могат да се насладят на един пълнокръвен концерт, специална част от който ще бъде представянето на чисто ново парче. То ще влезе в предстоящия албум на групата, а целият концерт на 13 април ще бъде заснет с цел издаване на концертно DVD.

По традиция на специален мърчандайз щанд в клуба феновете ще могат да се сдобият с албумите от дискографията на групата, както и с красиви тениски и суичъри. На 13 април групата ще добави към тях и собствения си бирен бранд, за който предстои да бъдат обявени подробности.

Билети за събитието вече могат да се закупят в мрежата на Eventim онлайн тук и партньорските обекти.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Знайко 6.04.2017 14:46:00 отговори + 3 0
Аз чакам бирата smallman. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 6.04.2017 14:15:30 отговори + 4 0
Фен съм на групата, но албумът с Иван Шопов е разочарование за мен. Не е нивото на предишните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 6.04.2017 19:20:23 + 0 0
За съжаление съм напълно съглесен с теб... "песните" в Inner Oceans на мен лично ми звучат като музикални кръпки, навързани набързо една до друга... нищо общо със завършеността на композициите от предните три албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".