"Sofia Music Enterprises" - Концертът на THIN LIZZY ще се състои

17 сеп 2008, 15:13 ч. 315 / 6 6
пред./следв.
След появилата се информация, че THIN LIZZY отлагат цялото си предстоящо европейско турне (прочети), организаторите на концерта им в България на 3 октомври "Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   На 15 септември (понеделник) в някои интернет сайтове се появи информацията, че THIN LIZZY отменят европейската част на турнето си и съответно концертът им в София няма да се състои.
   До момента "Sofia Music Enterprises" не разполага с никаква официална информация, че това е потвърдено. Напротив, агентът на групата категорично опроверга тези твърдения и ги определи като абсолютно неверен слух.
   Ние, като промоутър на събитието, потвърждаваме, че всичко около концерта остава непроменено. Билети за него могат да бъдат закупени от билетен център НДК, касите на "Тикетпро" в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.09.2008 17:02:37 отговори + 0 0
Е и SME малко са попрекалили с компетентността си,John Sykes беше обявил лично в myspace профила си,че европейското им турне отпада,което не значи че в БГ няма да има концерт де.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barabanchik 17.09.2008 16:37:32 отговори + 0 0
Аз мислех да ходя на Пърпъл в състав: Дио на бараните, А. Смит вокали, роудито на Кис от 76-та на китара и един трети братовчед на Тутанкамон на бас ... ама не и остана бюджет за тоя месец ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Corsair 17.09.2008 16:29:51 отговори + 0 0
Така де "европейската част" на турнето - явно България е малко встрани от Европейската част Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TestamenT 17.09.2008 16:27:16 отговори + 0 0
Таман си бършех провисналия, посърнал нос и търсех във всички интернет страници, които знам за опровергаване на зловредния слух. Доволен съм, че всичко си е както беше обявено в началото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoyanov 17.09.2008 16:25:28 отговори + 0 0
Не очаквам да чуя баш Thin Lizzy, но друго си е да ти свири John Sykes на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 17.09.2008 15:36:56 отговори + 0 0
Йесссссссс в петък си взех билети и като разбрах че, ще е отменен направо ми се скофти настроението.Обаче концерт ще има и това е супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".