SOUNDGARDEN ще издадат нов албум през 2016 г.

24 фев 2015, 06:17 ч. 690 / 8 4
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на SOUNDGARDEN Kim Thayil е разкрил, че групата планира да запише нов албум в следващите месеци, който да излезе през 2016 г. На този етап няма написани песни, нито е избрано студио, работата по бъдещата творба ще започне след края на австралийското турне на бандата. SOUNDGARDEN ще работят отново с продуцента Adam Kasper, с когото записаха албума на завръщането си "King Animal" (2012). 

 

още за:

SoundgardenKim Thayil


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чоко 25.02.2015 18:07:19 отговори + 0 0
Аз пък съм много голям фен на Soundgarden още от 90-те, особено на "Superunnown" и" Down on The Upside". Слушал съм всяко парче от тези албуми хиляди пъти. И смятам, че "King Animal" е един доста добър албум на Soundgarden. Един силен и типичен Soundgarden-ски албум! A Chris Cornell се е доказал през годините какво може, така че злобните подмятания за кариера с Джъстин Бийбър са меко казано неуместни, ванко от Монтана! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 24.02.2015 17:35:51 отговори + 0 0
Oooh yeah 24.02.2015 15:22:20
аз съм извор на жлъчни до като ни засипват с фекално изкуство.Тази група се събра и записа ''албум'' за пари и крайния резултат е трагичен.Явно не си слушал нищо от старите им неща след като подкрепяш последния им албум . Наистина е по добре някой групи с достойнство да прекратят съществуването си и да запазят добрите спомени за тях .
Искрено се надявам да си ме разбрал, а ако не си съжалявам....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oooh yeah 24.02.2015 15:22:20 отговори + 2 0
До Ванко от Монтана: Пич ти си извор за нелепи коментари! Моля ако обичаш задръж си жлъчните коментари за себе си! Явно имаш някакви персонални проблеми или комплекси за да продължаваш да ториш толкова продължително време по всички новини в този сайт! Удари една злобейка и изпусни напрежението явно имаш нужда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 24.02.2015 14:41:45 отговори + 0 2
ако албум е като последния които издадоха то за бога SOUNDGARDEN моля ви не издавайте повече нови албуми,а се разпаднете отново (завинаги) Крис има шанс за чудесна кариера с Джъстин Биибър и моля ви не му я отнемайте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".