Според "Billboard" GUNS N' ROSES с Axl Rose и Slash ще свирят на фестивала "Coachella" през април

30 дек 2015, 10:16 ч. 1313 / 5 12
пред./следв.

   Американският музикален "официоз" - списание "Billboard" - разпространи новината, че "от сигурен източник" разполага с потвърдена информация, че в рамките на "Coachella Music And Arts Festival" догодина ще участват GUNS N' ROSES с Axl Rose и Slash. Датите са 15-17 април и 22-24 април, мястото - Индио, Калифорния. Твърди се и че GUNS N' ROSES имат и планирано стадионно турне в Северна Америка през лятото на 2016 от 25 дати. Споменат е и хонорарът, който иска групата в този си състав - 3 млн. долара за концерт. Очаква се билетите да струват между 250 и 275 долара.

   Самият фестивал "Coachella" ще обяви лайнъпа си на 5 януари. Липсват други потвърждения на, може би, най-дългоочаквания реюниън в рока в последните години. Косвени свидетелства за събирането на Axl и Slash в последно време са трейлър, излъчван в американските киносалони преди прожекциите на "Междузвездни войни: Силата се пробужда", загатващ за подобно турне и фактът, че официалния сайт на бандата в момента показва класическото лого на GUNS N' ROSES.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gun,s 30.12.2015 21:25:38 отговори + 5 1
Нормално е да има хейт, все пак става въпрос за една от най-великите банди на всички времена. Едно съвместно турне с Faith No More и Soundgarden ще бъде сбъдната мечта. За много пари казвате... винаги може и повече... След щатското турне ще има и европейско и албум... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

И Скид Роу 30.12.2015 16:56:21 отговори + 10 1
А Скид Роу изгониха Тони Харнел и вече се носи упорита мълва, че ще вземат Бах и ще са съпорт на турнето на Гънс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 31.12.2015 17:19:53 + 0 0
Носеше се ама май се разнесе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spiridonov 30.12.2015 15:02:33 отговори + 5 6
Гледам, че много малко фенове на Гънс са писали любезности по мой адрес Ами като си ги харесвате, си ги слушайте . НО толкова ли не ви е ясно, че всичко е направено за МНОГО ПАРИ. Даже си мисля, че може би ВЕЧЕ ПРИЯТЕЛИТЕ СЛАШ И АКСЕЛ, са ПРИЯТЕЛИ точно заради тези ПАРИ, а в действителност може би не могат да се гледат. Как след толкова дълга вражда станаха ПРИЯТЕЛИ??? Лицемерието е повече от очевидно, а изводите оставям за вас.
Колкото до новоизгряващите банди - мен лично не ме вълнуват особено.
Но че някой новоизгрял, се е учил от ГЪНС е меко казано смешно, защото има много по-качествени банди от които може да се научи нещо, а точно пък тези - НИЩО.
А на анти-терлика му пожелавам лично чичко му Аксел да го поздрави на концерта им в София
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 30.12.2015 15:35:04 + 8 1
Изключително съм впечатлен от твоята проницателност-как не се бяхме сетили сами, че става въпрос за пари...ама за пари става въпрос ,естествено, само че това не променя фактите около една от най-успешните рок групи. P.S. Ама и тънък психолог си-лицемерни били, приятели ли са....че ти направо си за форума на бгмама, бе Спиридончо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spiridonov 30.12.2015 15:47:27 + 2 6
Соломончо, гледаш на нещата като заблуден фен. Вземи погледни малко по друг начин. Гледам , че четеш форума на бгмама и ми стана ясно какъв фен си Вземи чуй нещо качествено и не се занимавай с глупости. Посети някой хубав концерт, някой хубав фестивал . Остави ги Гънс, те са си изпели песента
Весело посрещане на Новата година
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 30.12.2015 17:47:57 + 10 3
Спиридонски, ти си слушай много "по-качествените" банди, от които може да се научи нещо, никой не ти пречи Но Guns не ги закачай, те са по друга бира, те са явление, Величия са! А на великите им е простено да остаряват, надебеляват, да лицемерничат и да изкарват кинти... Да кажеш, че Guns са НИЩО, си е чиста проба комплексарщина, не се излагай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 30.12.2015 12:07:28 отговори + 6 3
С теб съм "duff", а тези, които чак толкова много се подмокрят на новоизгряващите "рок" /не случайно в кавички/ банди-да почетат малко, от кого са се учили преди да "изгреят", защото Guns си имат ясното и точното място в историята на рока ...може би съм малко краен, но Guns са последната истинска рок група...следват една плеяда изгъзици, които кой знае защо са наречени рок-групи?!? ... така че "Spiridonov" ти си го казал-феновете ще са доволни /въпреки опита ти за хейт/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 30.12.2015 21:14:47 + 2 0
Ами иди да гледаш значи тези, от които са се учили самите гънс или тези от които са се учили те и така назад до блуз и джаз може би? Иначе и за гънс е имало кой да говори така когато и те са били новоизгряващи, не се безпокой, и те са били изгъзица за много хора. Така че според мен ти е малко кух аргумента. Все пак е глупаво да се делят групите на старци и пеленачета просто защото всеки си харесва неговото. Който се кефи на гънс, да се кефи на този реюниън, който не се кефи, да ходи да слуша каквото го кефи. Аз лично 250 долара да гледам гънс няма да дам нивгаш. "duff" също няма да даде и също няма да ги гледа Понеже в региона има и кой да им даде 3 милиона + храна, спане, пътни и прищевки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spiridonov 30.12.2015 11:05:04 отговори + 7 9
Нищо учудващо няма в тази новина. След всички любезности , които си казаха Аксел и Слаш дойде време за едно незабравимо турне. Хонорарът никак не е случаен, феновете ще са доволни и то за какво ... за една залязла банда преди 20 г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


duff 30.12.2015 11:12:04 + 10 4
Ти си посещавай новоизгряващи... Аз отивам на ГЪНС ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.12.2015 14:42:02 + 5 4
Фики за тебе! Отзад! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".