Стартират кастингите за "Piraeus Battle of the Bands" на фестивала "Midalidare"

27 апр 2017, 09:37 ч. 680 / 1 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Стартира заключителният етап от Piraeus Battle of the bands на Midalidare, Rock In The Wine Valley. 23 банди ще се борят, за да свирят на една сцена с W.A.S.P, Gotthard, Doro и Dirkschneider. Първият кастинг ще се проведе на 2 май в столичния клуб Rock It. Пред журито в състав Митко Кърнев, Звезди и Аура ще забият бандите – Absolute, Downfall, Dreg starz, Rare Breed, Revival, Voltage, Der Hunts и Fragments Of Existence. Всички желаещи да чуят и подкрепят групите са добре дошли от 19:30 часа.

Останалите кастинги ще се проведат, както следва:

3 май, Пловдив - клуб „Polinero”, начало 19:30. Групите, които ще свирят там са: Different Highway, Ivory Twilight, Mixed up, Steelers, Enthronement и Seconday.
4 май, Стара Загора - клуб „Drums”, начало 19:30. Групите, които ще свирят там са: Fat White Chiefs, Forgot the ten, Stokholm и Terravore.
5 май, Варна – клуб „Varna Live Club”, начало 20:30. Групите, които ще свирят там са: Bendida, Headmaster, Painout, Out of tune и Drive Your Life

За Piraeus Battle of the bands

43 групи заявиха желание да участват в конкурса Piraeus Battle of the bands, който е част от Midalidare, Rock In The Wine Valley. 23 от тях покриха всички зададени критерии и бяха подобаващо оценени и допуснати до полуфиналния етап на конкурса, който е живо изпълнение. Журито ще има тежката, но приятна задача да избере минимум 2 от групите. На 9 юни спечелилите групи от България и други страни ще се борят за вота на публиката и честта да закрият вечерта на 10 юни броени минути след хедлайнера - Gotthard. Освен адреналин и положителни емоции бандата победител ще получи добър старт в музикалния бизнес със запис в професионално звукозаписно студио и ваучер от музикален магазин на стойност 1000 лв.

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна [поръчай тук онлайн], както и в OMV, The Mall, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите за целия фестивал са:

- 70 лева (редовна цена) - до 31 май 2017 г.
- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни, 2017 г.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Amarok 27.04.2017 11:57:11 отговори + 3 1
Списъка с банди за кастинга на 2-ри не е актуален... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трака - Трак 27.04.2017 20:26:20 + 2 5
На кой му дреме за тази глупост? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 28.04.2017 00:25:02 + 1 0
На групите, които ще участват, а не са обявени!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".