Турнето на GUNS N' ROSES "Not In This Lifetime" е вече с над 230 млн. долара приходи

27 апр 2017, 06:39 ч. 1100 / 1 2
пред./следв.

   Според "Billboard", осемте концерта от австралийската част на реюниън турнето на GUNS N' ROSES "Not In This Lifetime" са донесли общо 38 млн. долара приходи. От април 2016 г. досега приходите от концертите са вече над 230 млн. При това, предстои да бъдат пресметнати концертите в Азия, които се състояха, но изчисленията за тях още не са направени.

   В Австралия - двете шоута в Сидни имат продадени над 84 000 билета и с приходи от 9,2 млн. долара това е четвъртото най-печелившо място, на което са свирили GUNS след събирането на Axl Rose и Slash. От класическия състав на бандата участва още басистът Duff McKagan, а съставът се допълва от барабаниста Frank Ferrer, китариста Richard Fortus и клавиристите Dizzy Reed и Melissa Reese.

   В разписанието на GUNS N' ROSES следват европейски дати, започващи през месец май. До средата на юли групата ще обиколи Ирландия, Испания, Португалия, Швейцария, Италия, Германия, Англия, Полша, Белгия, Дания, Швеция, Финландия, Чехия, Франция, Австрия и Холандия. Следва дата в Израел и десетина дни по-късно GUNS се връщат в Северна Америка. Вероятността да бъдат добавени други концерти на Стария континент е вече нулева, така че, ако искате да гледате на живо Axl и Slash, трябва да се ориентирате към някоя от гореизброените държави.

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ОЛД МЕТАЛ 27.04.2017 15:48:45 отговори + 1 5
Велики! аАма през тука няма да минат... Що няма коментари за тая голяма новина? За разни лилипути - наводнили... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 27.04.2017 17:37:51 + 4 1
Кое е голямата новина - че са изкарали много пари или че няма да минат през тука? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".