Steven Tyler събра 2,4 млн. долара дарения за жертви на сексуално насилие на Грами-парти

29 яну 2018, 22:13 ч. 1120 / 6 3
пред./следв.

   Въпреки че тазгодишната юбилейна 60-а церемония по връчването на наградите "Грами" бе в Ню Йорк, специално парти по повод събитието се състоя и в стария му дом - Лос Анджелис.

   На него легендарният вокалист на AEROSMITH Steven Tyler бе домакин в партньорство с "Live Nation" и представи на гостите си емблематични кавъри и класики на своята група. 500 души са гледали на живо "Piece of my Heart" (в оригинал на Janis Joplin), плюс "Sweet Emotion", "Dream On" и "Walk This Way" с участието на барабаниста на AEROSMITH Joey Kramer, както и китариста на EXTREME Nuno Bettencourt. В допълнение е звучала и прочувствената балада на групата на струнника "More than Words" и др.

   Множеството е наблюдавало директно връчването на "Грами"-тата, същевременно дарявайки средства за благотворителната организация на Tyler "Janie's Fund". Събраната сума е повече от внушителна - 2,4 млн. долара. Тя ще бъде изразходване за помощи, вкл. изграждане на жилища, за момичета и жени, жертви на сексуално насилие.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Машалла 30.01.2018 21:09:51 отговори + 2 1
Ехаа туй сичкото сексуанално насилие по грамитата ли се е образувало, че толкоз $2.4млн се е събрало?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 30.01.2018 09:56:02 отговори + 8 4
Що за ид*от трябва да си, за да слагаш минуси на тази новина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цар Леонид 30.01.2018 05:14:56 отговори + 3 0
500 души направили това, което 50 000 на назионалния стадион не успяха? А то май нямаше 50 000 на стадиона. Но поне и едни в нужда не ни измамиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".