ЮВИГИ пуснаха онлайн две нови песни от дебютния си албум

10 май 2010, 18:28 ч. 330 / 8 1
пред./следв.
ЮВИГИ пуснаха онлайн две нови песни от дебютния си албум "Сива пустиня" - "В края на пътя" и "Различен" (чуй на www.myspace.com/yuvigi). Албумът е концептуален и съдържа девет парчета - шест песни и три инструментала, a автори на музиката и текстовете са момчетата от прогресив квартета: Валентин Моновски (китари, вокали, тамбура), Явор Пачовски (клавири, вокали), Панайот Солаков (вокали, бас, цигулка) и Спаз Генев (барабани, пекусии). Дискът ще струва 10 лв и ще включва луксозна книжка, разказваща концептуалната история на албума в картини. За първи път дисът ще може да бъде закупен на официалното му представяне в клуб "R.B.F." на 22 май. На концерта албумът ще се предлага на промоционална цена от 8 лв., ще има и щанд с тениски на ЮВИГИ. Организаторите от "Double D Music" издадоха и една от изненадите на вечерта - зад сцената ще бъде разпъната внушителна видеостена, на която по време на концерта, ще се прожектира специално подготвена за щоуто мултимедия. Началото е обявено за 20:00 ч, а на сцената преди ЮВИГИ ще се качи софийската банда OVERGAME.

още за:

Ювиги


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mdenchev 11.05.2010 01:10:33 отговори + 0 0
Някои от песните им са страхотни. Ще гледам да направя всичко възможно да отида на промоцията в R.B.F. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".