"Строежа" и "4 стаи" отварят нов музикален клуб в центъра на София

14 фев 2014, 17:05 ч. 660 / 3 5
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

Клубовете "Строежа" и "4 Стаи" предприемат обещаващо съвместно начинание - създаването на нов музикален клуб в София. Мястото ще се нарича Терминал 1. Локацията е на ул. Ангел Кънчев 1, бившата дискотека Ескейп.

Колаборацията между "Строежа" и "4 Стаи" се радва на добра история. През последните няколко години двата екипа си сътрудничеха в организацията на концерти в Pork Pie, измежду които тези на THE BLOODHOUND GANG, JAYA THE CAT, DUBIOZA KOLEKTIV, EYESBURN, WICKEDA, POPA SAPKA и много други. След 17 години история, появата на "Строежа" в центъра на София е сред едно от най-чаканите събития в клубния живот на столицата и логично продължение на успешната дейност в Студентски град. "4 Стаи" пък отново приемат предизвикателството на голям проект, след като популяризираха Маймунарника в Борисовата градина и го стопанисваха в продължение на цели три години.

Откриването на Терминал 1 се очаква да се случи в началото на м. март, като точната дата ще бъде обявена допълнително. Мястото ще бъде с капацитет от около 500 души. Клубът ще бъде домакин на внимателно подбрани и разнообразни по стил събития, като ще се държи на собствена идентичност и налагане на вечери с характерна за "Строежа" и "4 Стаи" музикална концепция. Още през март и април в Терминал 1 ще гостуват групи и изпълнители като АНИМАЦИОНЕРИТЕ, ОСТАВА, БЛУБА ЛУ, УИКЕДА, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, DRS, НОКАУТ, MD BEDDAH, KOKA MASS JAZZ, JEREMY?, RAJA & THE BAND и много други, като са предвидени и няколко чуждестранни участия, измежду които тези на JAYA THE CAT, S.A.R.S, DISKOBAJAGI (страничен проект на музиканти от DUBIOZA KOLEKTIV). Очаквайте подробности!

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock`N`Troll 15.02.2014 23:58:10 отговори + 0 0
Че кой ти рече, че ще е "нормален клуб" (каквото и да означава това). Като гледам кои ще гостуват, плюс заявката "внимателно подбрани и разнообразни по стил събития...", няма да е мойто място. Същото би било, ако кажат "Клуб "Строежа" се мести от Студентски град в центъра". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АЗ 15.02.2014 12:40:22 отговори + 0 0
Време беше да се появи нормален клуб! Аман от метал и рокит чалги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 15.02.2014 10:04:56 отговори + 0 0
До интелектуалеца под мен: бЕгай у лево и бЕгай надалече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

за вас елеците 15.02.2014 07:57:33 отговори + 0 0
дас - 2014-02-14 22:06:47
тва не е за нас металистите...

Така де, няма данни за:
1. Смоука
2. Еднодневните
3. Блек
4. Дрескод - пускат ли ако си си забравил елека
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дас 14.02.2014 22:06:47 отговори + 0 0
тва не е за нас металистите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".