SUEDE ще свирят на Главната сцена на фестивала "EXIT"

16 май 2014, 09:02 ч. 370 / 7 0
пред./следв.

   На 13 юли на Главната сцена на сръбския фестивал "EXIT" за първи път ще свири бритпоп бандата SUEDE, водена от харизматичния си фронтмен Brett Anderson. Авторите на хитове "Beautiful Ones", "Trash", "Animal Nitrate", "The Wild Ones" и др. ще изпълнят някои от най-известните си парчета, както и песните от последния си, шести албум – "Bloodsports". Петнадесетото издание на фестивала е с името "EXIT Advenure" и с нова концепция – седем дни летни забавления в две държави. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със "Sea Dance Festival" между 15 и 17 юли на един от най-красивите адриатически плажове - Яз.

   Сред обявените изпълнители на двата фестивала са създателят на BLUR и GORILLAZ Деймън Олбърн, диско кралицата Глория Гейнър, JAMIROQUAI, най-горещите имена на бас-сцената в момента - SKRILLEX, RUDIMENTAL, DUB FX, ANDY C, DIMENSION и KOVEN, както и суперзвездите в електронната музика - Carl Cox, Deep Dish, Disclosure, Danny Tenaglia и още стотици артисти на над 25 сцени.

   Специалният майски подарък от организаторите на "EXIT Adventure" пък е промоция за любители на приключения с приятели. Специалният комбо билет "5+1 безплатен" се продава онлайн и на касите на "Тикетпро България" до 25 май (или до изчерпване на количествата) и дава възможност всяка група, закупила 5 билета за "EXIT" или "EXIT Adventure", наведнъж да получи шести безплатно. Бонусът е, че всеки член на групата получава и безплатен пропуск за фестивала "ROCK@EXIT", на който ще свирят QUEENS OF THE STONE AGE (11 юни, Петроварадинска крепост).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".