SUFFER H се завръщат?

2 авг 2019, 12:48 ч. 1189 / 3 3
пред./следв.

   На Фейсбук-профила на Васко Катинчаров, фронтмен на столичната банда SUFFER H, се появи визията, която виждате по-долу. Тя загатва за издаване на ремастерирани версии на последните два албума на SUFFER H - "Urban Filth" (2000) и "Code 187" (2004).

   Групата не е активна от 2007-а и не е ясно дали предстоящите ремастери на двата албума няма да доведат и до събирането ѝ под някаква форма. Междувременно беше създадена и официална публична група във "Фейсбук" - "Suffer H Official". До какво ще доведе всичко това предстои да разберем.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


123 3.08.2019 18:17:40 отговори + 2 0
Снощи се появи страница на групата, която е само с името Suffer H. Пробвай там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 3.08.2019 14:03:49 отговори + 0 0
Това много ме зарадва, но фейсбук сайта не се отваря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Georgiev 2.08.2019 13:21:51 отговори + 20 1
В едно интервю Васко Катинчаров беше споменал, че обмисля пускане на ремастерирани версии на техните албуми, но също каза и, че няма намерение да се завръщат като група. Така, че не очаквайте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".