Sully Erna се среща с феновете на книгата му ден преди концерта на GODSMACK в София (обновена)

15 мар 2019, 10:00 ч. 1401 / 10 3
пред./следв.

   Няколко месеца след като на българския пазар се появи "Пътищата, които избираме" - автобиографията на фронтмена на култовата група GODSMACK Sully Erna - почитателите на книгата ще имат възможност да се срещнат с човека, който определя България за свой втори дом.

   На 29 март от 18:00 ч. в столичния клуб "Терминал 1", ден преди концерта на GODSMACK в "Арена Армеец", издателство "Сиела" ще организира специално събитие, на което музикантът ще представи българското издание и ще раздаде автографи.

   По този начин издателството стартира нова своя инициатива - "Сiela Unplugged", която ще включва тематични вечери, обединяващи литературата с киното, музиката и театъра и "доказващи, че домът е там, където са книгите".

   "Пътищата, които избираме" ще бъде представена от нейния преводач – популярния журналист и радио водещ Елена Розберг. "Добре дошъл е всеки, който иска да сподели нашия музикален празник и да получи автограф върху своето копие от българското издание", коментират от издателството.

   На страницата на ИК "Сиела" във "Фейсбук" вече е публикувана и формата за регистрация на събитието. Поради големия читателски интерес и сгъстената програма на изпълнителя посетителите ще бъдат ограничени до
150 души.

   Може да направите регистрация на този адрес

   Както знаете, GODSMACK ще изнесат първия си концерт в София на 30 март. Билетите за събитието са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).


  [Редакция към 10:14 ч.] Броени минути след пускането на регистрацията организаторите съобщиха, че местата са изчерпани в рамките на около три минути.

 

още за:

Sully ErnaСиела


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 16.03.2019 08:51:12 отговори + 2 1
На мен също са ми крайно неприятни и не ми харесват изобщо, но няма лошо, ако някой намира утеха и музиката им му дава сила.
Все пак е рок музика, а да сътвориш нещо, което да се харесва от толкова много хора не е малко.
Вие какво голямо нещо направихте в тоя живот, освен сутрешното л...но?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 16.03.2019 03:34:00 отговори + 4 4
Какъв трябва да си, за да дадеш 100 кинта за среща с този бастун?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

такъв 16.03.2019 08:03:04 + 2 2
Фен, какъвто явно ти не си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".