Sully Erna създаде фондация, която ще се грижи за психичното здраве

10 апр 2019, 08:10 ч. 1019 / 5 2
пред./следв.

   Фронтменът на GODSMACK Sully Erna създаде "The Scars Foundation", която ще събира средства и ще информира за проблеми, свързани с психичното здраве.

   Неправителствената организация ще образова хора, които имат близки с психични нарушения или болести, и ще подпомага справянето с тях. Музикантът коментира, че белезите могат да бъдат не само физически, но и психически, и често вторите са по-опасни и създават много повече проблеми и грижи и имат по-тежки последствия.

   Името на фондацията е свързано с песента от актуалния албум на GODSMACK "When Legends Rise" - "Under Your Scars", която имахме възможност да слушаме на живо в София преди 10-ина дни. На 30 март GODSMACK направиха страхотен концерт пред пълната столична зала "Арена Армеец".

 

sully erna

още за:

Sully ErnaGodsmack


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zelenova 10.04.2019 09:53:26 отговори + 2 0
Инициативата не е лоша, но то по скоро е като лекуване на последиците, а не отстраняване на причината..


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 10.04.2019 10:09:28 + 4 0
Причината много често не може да бъде отстранена. Така че не е малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".