Свалиха клиповете от концерта на LED ZEPPELIN от "YouTube"

13 дек 2007, 01:11 ч. 339 / 4 11
пред./следв.
Всички клипове от състоялия се на 10 декември реюниън концерт на LED ZEPPELIN са свалени от сайта за свободно споделяне на видео файлове "YouTube". В излизащите съобщения за грешка се казва, че клиповете са премахнати по искане на "Warner Music Group", въпреки че компанията има споразумение с "YouTube", позволяващо на потребитебите да качват материал с нейни права. Смята се, че заличаването на файловете е било изискано от мениджмънта на групата и е свързано с предстоящото излизане на DVD от уникалното събитие.

още за:

Led ZeppelinYoutube


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOBB DEEP 14.12.2007 17:41:18 отговори + 0 0
разбирам. има логика в тва което казваш. дано показваш прелести пред не-масите (и столовете) по-честичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 14.12.2007 00:12:03 отговори + 0 0
MOBB DEEP - въпроса не знам, защо си го задал имайки предвид какво написах....и не няма ме. красотата и естествеността са за други очи, не за масата, която не оценява обективно, а с.....знаета какво. Но..май това беше тема за Цепелин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 13.12.2007 22:32:41 отговори + 0 0
@tumnasianka
теб има ли те как се събличаш? DDDDD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 13.12.2007 22:30:07 отговори + 0 0
кви глупости бълнуваш който го е грижа дава пари квото и да става. такива "събития" (съмнявам се това да е било събитие) няма щото у нас сички организатори без изключения са некадърници освен това в тучната ни татковина няма нищо атрактивно. Фънки беше казал преди години "Бразилия е екзотична държава. България е просто някоя държава". никой не смята за кой знае какво да се набута на майка си у ****** преместете държавата и тогава очаквайте концерти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 13.12.2007 16:29:17 отговори + 0 0
marillion - 2007-12-13 13:42:08
"Някои от коментарите още веднъж доказват, защо подобни и други събития се провеждат на места различни от нашата мила татковина... "
Щото нямам от каде да извадя пачката пари, която ми струва билета ли? или да се муча с малко пари, за да събирам за техния концерт?
Я стига, другите ви били виновни!
Няма такива събития тук, защото и няма как средностатистическия българин да даде - да речем 100 лв. за билет! аз съм давал най много 35 и на майка ми това се видя страшно много! това е реалността... не че няма желание, няма средства!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


marillion 13.12.2007 13:42:08 отговори + 0 0
Някои от коментарите още веднъж доказват, защо подобни и други събития се провеждат на места различни от нашата мила татковина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Копирайтър 13.12.2007 12:36:00 отговори + 0 0
Между клип на Impaled Nazarene и клип на "разни кухи, събличащи се жени" си избирам второто :-)

Предполагам, че клиповете за Лед Зепелин са ги свалили не заради кеша, а заради качеството. Шоуто е било благотворително и кинтите отиват в образователен фонд, същото ще е с продажбата на дивидито. Те винаги държат да няма дистрибуция на техни записи с лошо качество.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 13.12.2007 12:05:44 отговори + 0 0
Е на тва му се вика селяния. Как може да забраняват клипове на Impaled Nazarene примерно или други подобни групи, а на има стотици хиляди файлове с порно и разни кухи, събличащи се жени???? Ужас...аз съм възмутена. Писнало ми е като отворя някои такъв сайт и топ кипове или на началната страница да ми се е огъзила/надупила или разкрачила някоя пача. ......... аре стига бе...прекалено е, толкова ли сте ограничени бе хора.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 13.12.2007 11:58:58 отговори + 0 0
ПОМИЯРИИИИИИИИИИИИИИИ не се наядохте тъпи дърти пачи такиа. а дано ви заровят на плитко прасета късогледи алчни.реюниън - ok - събирайте си се колкото щете, ма ми писна през ден за тея да слушам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2007 10:49:27 отговори + 0 0
Те във vbox7.com може и да не ги свялят, но вече има цензура за метал клипове, пример - забранили са качването на Impaled Nazarene .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 13.12.2007 05:39:17 отговори + 0 0
има клипове от концерта и във vbox7.com Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".