SWEET OBLIVION с Geoff Tate издават дебютния си албум през юни

10 апр 2019, 13:55 ч. 604 / 3 1
пред./следв.

   Новият проект на италиански музиканти с участието на Geoff Tate (екс-QUEENSRYCHE, OPERATION: MINDCRIME) като вокалист SWEET OBLIVION ще издаде дебютния си едноименен албум на 14 юни чрез "Frontiers Music". Продуцент е китаристът на групата Simone Mularoni. По-долу може да видите списъка с песни и обложката, както и да гледате видеоклипа към първия сингъл и първо парче от предстоящата творба - "True Colors".

   Още в края на 2017 г. Geoff Tate заяви, че третият албум на OPERATION: MINDCRIME ще бъде последен за бандата изобщо. Тогава певецът не разкри бъдещите си планове, но сега става ясно, че работи със съвсем новата формация SWEET OBLIVION.

01. True Colors
02. Sweet Oblivion
03. Behind Your Eyes
04. Hide Away
05. My Last Story
06. A Recess From My Fate
07. Transition
08. isconnect
09. The Deceiver
10. Seek The Light

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GapstaR[13] 10.04.2019 18:38:19 отговори + 2 0
Винаги е страхотно да чуеш гласа му, дано да бъде с Avantasia във Варна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".