TAK'N, MIND DISORDER, ЗИМЕН ДЪЖД с концерт в София на 7 юли

6 юли 2011, 22:13 ч. 295 / 4 6
пред./следв.
Музика, посветена на живота на днешните млади хора, проблемите им, насилието по улиците – това ще могат да чуят феновете в най-новите парчета на софийската рок група TAK'N. Бандата ще изсвири за първи път десет нови авторски песни на 7 юли от 19:00 ч. в столичния клуб "The Box". Входът на събитието, към което ще се присъединят и MIND DISORDER, и ЗИМЕН ДЪЖД, е 4 лв.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


СенС 5.08.2011 16:48:28 отговори + 0 0
Тоя Боян е ебати некадърника.....напълно те подкрепям .. много зле като организация , а и самия му озвучител е мн зле .
вокалиста на Зимен дъжд е супер зле ......... идея си нямам как може да съществува подобна банда с такъв вокал !!!! тоя все ми се струва че ще заспи на сцената ..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тhy Serpent 7.07.2011 18:06:03 отговори + 0 0
а, да... и все пак трябва да се ходи на Parkway Drive! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тhy Serpent 7.07.2011 18:05:26 отговори + 0 0
В този клуб май не остана какво да може да ме закара! До отида само за да ми вземат парите, да изпия 2-3 прекалено скъпи бири докато чакам концерта да започне и в крайна сметка да няма концерт и охраната да ми върне само част от парите за входа...

Общо взето си личи "кадърната" работа на Боян Кълнчето, който може много да приказва, но не може много да върши... един типичен българин от рода големи думи, малко покритие
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 7.07.2011 15:20:07 отговори + 0 0
Тезми темички в текстовете им отдавна вече никой не им обръща внимание... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ева 7.07.2011 09:04:28 отговори + 0 0
тия майнд дизордър са голямо смешно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cristoff 7.07.2011 01:26:24 отговори + 0 0
Пф кви са тия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".