THE OFFSPRING продават целия си музикален каталог за 35 млн. долара

7 яну 2016, 16:27 ч. 749 / 3 2
пред./следв.

   Според "The Pulse Of Radio", THE OFFSPRING са продали правата за целия си музикален каталог на "Round Hill Music" за 35 млн. долара. Групата прехвърля правата върху мастър дисковете на шестта й албума записани за "Columbia Records" и правата за публикуване на песните от останалите й три албума. Мастър дисковете на първите три албума на бандата остават у лейбъла, който първоначално ги е издал - "Epitaph".

   THE OFFSPRING гостуваха за първи и единствен досега път в България по време на фестивала "Sofia Rocks 2014".

 

offspring-live1

още за:

The Offspring


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 7.01.2016 17:02:32 отговори + 2 3
Не знам дали с палец нагоре или палец надолу да гласувам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fist 7.01.2016 17:30:10 + 8 3
Едно друго приложение му намери на палеца си, досадник... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".