Тони Димитрова става част от ЛЕГЕНДИТЕ в Бургас

18 юли 2016, 10:50 ч. 871 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Националното турне за 2016-а на „Легендите” ще акостира в Бургас на 28 август (неделя) в Летен театър от 20:30 ч. Това е второ гостуване на музикантите в черноморския град. Миналата година концертът изправи публиката на крака и остави незабравими спомени.

Тази година срещата ще бъде още по-емоционална, защото към компанията на Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ ще се присъедини обичаната от всички Тони Димитрова.

Благодарение на специалния гост ще има промяна в репертоара и изненади! Част от грандиозния успех на рок шоуто се дължи на различното представяне на легендарните песни, които звучат в оригинален аранжимент, но показват артистите в различна светлина – Данчо Караджов, изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.

Естествено, публиката ще чуе любимите на четири поколения хитове като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg, каса на НХК (Бургас), а в деня на концерта и на каса Летен театър.

Цените на билетите са между 20 лв. и 40 лв. За VIP ложата, билетите са на цена от 50 лв. с включен welcome drink. Предвидена е и специална ложа за хора с увреждания, за която билетите са на цена от 20 лв. с включен придружител [поръчай онлайн].

До края на годината турнето на „Легендите” ще премине през още български градове, включително и София на 19 ноември, а подробностите за следващите концерти ще бъдат обявени съвсем скоро!

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 18.07.2016 17:43:58 отговори + 4 1
Пхахахахахахахахахахахахахаха! Хахахахаха! Ами дует "Ритон"? Баба се провиква от другата стая, че иска Веско Маринов. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 18.07.2016 19:41:53 + 8 1
Кое е по-лузърско - горната новина или че живееш с баба си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 18.07.2016 16:59:17 отговори + 6 0
Сълзливата носталгия вече примесена с трапезна морска лирика. Доста далече от праведната музика, ама... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 18.07.2016 15:29:24 отговори + 1 1
Е тая новина кво ни интересува.
Няма лошо наборите да се съберат да оосвират заедно.Все още се чудя какво правят още в този цирк Иван И Стенли??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 18.07.2016 14:13:03 отговори + 10 0
Още едно потвърждение на максимата, че винаги може и по-зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".