Трибют на THE DOORS в "Строежа" на 13 декември

12 дек 2011, 13:48 ч. 411 / 4 3
пред./следв.
За първи път ще се проведе лайв вечер, посветена на легендарните THE DOORS – една от най-емблематичните и авангардни рок групи в историята. Трибютът ще се случи този вторник - 13 декември, в клуб "Строежа" в Студентски град - почти седмица след рождената дата на Jim Morrison. Инициативета е част от кампанията на клуба и "Каменица", представяща 12 подобни концерта в рамките на три месеца. С проекта са се нагърбили петима български музиканти - Иван Иванов - вокали (AWAKE, CASUAL THREESOME), Никеца - бас-китара, вокали (CASUAL THREESOME), Ивайло Петров - Пифа - барабани (SKRE4, CASUAL THREESOME), Милен Кукошаров – клавишни и Ангел Дюлгеров - китара (FREESTYLE). Специално сформирания състав е подготвил двучасов сет с песните на THE DOORS. Билети за събитието се продават в "Строежа" и "Ticketsream" на цена от 5 лв. на предварителна продажба и 6 лв. в деня на събитието и на място. Вратите на клуба отварят в 20:00 ч. с тематична музика, а концертната част започва в 22:00 ч.
The Doors Tribute


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.12.2011 12:49:44 отговори + 0 0
да бе, няма лошо, иначе дорс само вкъщи, нека има такива вечери Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2011 11:36:03 отговори + 0 0
добре де, това е поредния шит във форма на трибют. нито една уважаваща медия не би пуснала такава новина. за някакви, които свирят кавъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жим Морисън 12.12.2011 16:12:33 отговори + 0 0
Ужаст! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".