Утре започва фестивалът "Thin Red Rock Week 3"

12 дек 2011, 13:30 ч. 247 / 7 1
пред./следв.
Остава само ден до началото на третото издание на рок фестивала "Thin Red Rock Week". То е утре, 13 декември, мястото е софийският бар "Тънка червена линия". Началото ще бъде сложено от CRASHBRAKE, които се пребориха в тежка онлайн битка за привилегията да открият фестивала. Веднага след тях на сцената ще се качат алтърнатив героите MAZE, за да подгреят публиката за BASTARDOLOMEY. На 14 декември сцената е отредена за SOUNDPROPHET, SALTRIVER и 4? (FOUR QUESTION). А на 15 декември фестивалът ще закрият NATURAL BORN WIZARDS, SEVI BAND, ALLEY SIN.

   Една от изненадите на организаторите е tattoo-дискусията, която ще сложи началото на последния фестивален ден (15 декември). Добре познатият на музикантите майстор на татуировките Людмил Василев ("Magic Needle"), заедно с Емо от ALLEY SIN ще предизвикат своеобразна дискусия с феновете на тема "Символиката на Tattoo изкуството в рокендрола". Освен размисли върху значенията на татуировките на български и световноизвестни музиканти, професионалисти и публика, те ще потърсят връзката между татуировките и начина на живот; смисъла на татуировките; символиката на тату-изкуството в шоубизнеса. Спомени и куриозни случки от опита на Людмил Василев (Льодмата) свързани с изискванията на известни личности към татуировките, както и интересни примери.

   Билетите за "Thin Red Rock Week 3" са на цена 5 лв. и ще се продават на място. Начален час и на трите вечери - 20:00.
Thin Red Rock Week 3

още за:

Thin Red Rock Week


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.12.2011 13:53:27 отговори + 0 0
ааа, нуфрягата настъпва страшноооо! култ и душевна неповторимост ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".