Турнето "ФОНДАЦИЯТА празнува ЩУРЦИТЕ на 55 г." стартира през юни

11 апр 2022, 10:01 ч. 978 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Турнето “ФОНДАЦИЯТА" празнува “ЩУРЦИТЕ" на 55 г.” стартира през юни

За първи път от 5 години насам “Шурците” ще се събeрат на една сцена

Супергрупата “Фондацията” стартира ново турне под надслов “Фондацията" празнува “Щурците” на 55 г.”. То бе обявено по време на големия концерт на бандата, на 31 март, пред препълнената с фенове зала 1 на НДК.

В турнето “Фондацията" празнува “Щурците” на 55 г.” на сцената ще стъпят легендарните Валди Тотев и Георги Марков, които ще се присъединят към Кирил Маричков и останалите членове на “Фондацията” - Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански. Всички те ще изпълнят заедно най-големите хитове на знаменитата група.

За първи път от 5 години насам “Шурците” ще бъдат заедно на една сцена.

Музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи само до края на 2022 г.

Супер музикантите ще свирят първо в Русе – на 6 май, следва Варна, “Летен Театър” – на 10 юни, Бургас, “Летен Театър” - на 21 юли, Тутракан - на 28 юли, Пловдив, “Античен Театър” - на 5 август и Созопол, в рамките на “Аполония” - на 4 септември.
Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, само историята ще покаже.

Билети вече можете да намерите в системата на Ticketportal.bg, книжарници Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или направо от тук.

Подробности можете да следите във фейсбук страницата на Ticketportal.

 

още за:

Фондацията


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Попа 11.04.2022 11:31:00 отговори + 1 0
А в София кога? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 11.04.2022 14:29:37 + 2 0
Казаха, че ще има, декември ми се върти в главата, може и да бъркам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".