Удължават промоцията за билетите за концертите на SMOKIE във Варна и Бургас

22 май 2017, 10:36 ч. 2245 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Варна и Бургас тази година посрещат обявените от Гинес за феномен в музикалната история SMOKIE. Очаква се голямо избухване и доста емоционални концерти, докосване до музиката на последните тридесет години до сега. Като комплимент към морската публика организаторите от EventsJar предоставят невероятна възможност всеки да закупи билет за концерта във Варна, като удължава промоцията на билетите от всички ценови категории по 30лв до 31 май включително! Редовните цени са от 40 до 80лв. Не е за изпускане тази оферта, не са за изпускане и SMOKIE.

Рок легендата ще изпълни най-известните си хитове и ще припомни на феновете славните времена на рока. Тогава, когато рок музиката се асоциираше със свобода, с любов, с многохилядни концерти и пълни стадиони.

Двата концерта от турнето на SMOKIE в България са на 7.12 в ДКС Варна и на 9.12 в Държавна Опера Бургас.

Билети можете да намерите на касата на ДКС Варна, Държавна Опера Бургас и в системата на Ticketpro.bg.

 

Smokie_-_Vn-Bs

още за:

SmokieEventsjar


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".