UNICORN на Dan Swano се събират за трибют на MARILLION

27 апр 2009, 08:22 ч. 295 / 8 3
пред./следв.
Неактивният от дълго време прогресив рок проект на Dan Swano (NIGHTINGALE, EDGE OF SANITY, BLOODBATH) ще се събере, за да запише кавър на песента на MARILLION "After Me". Той ще бъде включен в трибют албум на аглийската банда, подготвян от "Mellow Records", лейбълът издал творбите на UNICORN през 90-те. Компилацията ще е със заглавие "Recital For A Season's End - A Tribute To Marillion" и ще включва общо 30 групи, предимно от италианската ъндърграунд сцена.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


opeth 28.04.2009 21:19:44 отговори + 0 0
eee...Gad Mrusna си!!!;>
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gad_Mrusna 27.04.2009 14:29:30 отговори + 0 0
Те двата албума на Юникорн са направо плачевни. Свиньо разбира от прогресив колкото слон от духова музика.Да си грухти там и да не ми се прави на поливалентна личност. Знаеме го колко струва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamsih 27.04.2009 11:39:27 отговори + 0 0
Еее, чудесна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".