Утре е Интернет премиерата на клипа на Милена към "Куклата Мици"

14 дек 2009, 17:07 ч. 343 / 6 8
пред./следв.
След разтърсващото шоу в зала "Универсиада" (репортаж, снимки), с което Милена припомни на публиката шеметните години на българския рок, вечната бунтарка представя най-новия си клип към песента "Куклата Мици". Видеото съчетава най-атрактивните и актуални технологии за постигане на модерна визия на музикален видеоклип. Той е смесица от класическа анимация, колаж, видео елементи, диапорама (анимация от фотографии) и всичко това в 3D среда. Сюжетът на видеото се придържа към настроението и стилистиката на песента "Куклата Мици" – динамичен, бунтарски и напълно откровен. Главен герой е анимационният прототип на Куклата Мици чиято цел е бляскав живот и е готова да плати всяка цена за постигането му. Продуценти на видеото са "Toxity Records", които поверяват работата по реализирането на клипа на режисьора Андрей Хадживасилев и художника Евгени Вацов от филмово студио "Revive Vision". По време на заснемането на видеото са направени 3000 снимки на Милена необходими за постигането на анимацията тип диапорамата. Монтажът отнема четири денонощия, в които екипът работи почти без почивка. За най-интересни похвати използвани във видеото, режисьорът Андрей Хадживасилев определя смесицата на реални обекти с анимация.
   Клипът ще бъде представен с ексклузивна онлайн промоция на 15 декември в сайта avtora.com.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


,,, 15.12.2009 17:34:35 отговори + 0 0
Това ли беше тоя да-си-ебе-майката-и-иновативен клип? Уважения към момата, ама.... тц, не стаа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2009 13:27:15 отговори + 0 0
рифчето на китарката е от Last look at Eden (Europe) - в забързано темпо, ама Милена отде да знае кой как гепи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2009 12:23:31 отговори + 0 0
Така е, никога не е късно да станеш за резил.
Освен това парчето адски много ми бие на БТР - Златната рибка в по - голямата си част (китарния риф). Която пък песен е недоказано съвсем повлияна от друга такава на Кис. Няма ли нещо авторско в тая държава?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

teodoros 15.12.2009 11:46:53 отговори + 0 0
нз.що ама нещо много не ме кефи тва клипче.....иначе песента е добра ! ! ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2009 11:45:47 отговори + 0 0
никога не е късно да станеш за резил ... за съжаление и в случая с Милена е така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blacky 15.12.2009 11:34:41 отговори + 0 0
'бахти тъпия клип, честно. Моите уважения към Милена и авторите на клипа, обаче...е смешен, но не в положителния смисъл на думата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 15.12.2009 10:35:56 отговори + 0 0
Парчето е яко, клипчето също Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pp 14.12.2009 20:49:08 отговори + 0 0
адски тъпата песен , да се излага така на дърти години с такава пошлотия.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".