В продажба са билетите за концерта на американците ROSETTA

4 юни 2016, 12:12 ч. 571 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

От днес в продажба влизат билетите за концерта на американската пост-метъл банда Rosetta в София на 2 юли. Цената им е 20 лева, като в деня на концерта ще струват 25 и могат да се купят от мрежата на Ticketlogic.

Rosetta ще свирят България за първи път на 2 юли в клуб Mixtape 5, благодарение на Rawk’n’Roll. Концертът е част от европейското турне на групата, което е в подкрепа на излезлия през миналата година албум “Quintessential Ephemera”, а съпорт на всички дати е свирепото слъдж трио от Щатите North. Това включва и софийското шоу.

Съвсем скоро ще стане ясно и името на специалния гост на концерта от българска страна. Става въпрос за много интересна, силна и любима банда, която има по-малко от 3 концерта в последните 3 години.

Началото на Rosetta е поставено през вече далечната 2003, като до момента групата има издадени пет дългосвирещи албума, както и няколко сплита с групи като Junius, Balboa и Year Of No Light. Сами определящи стила си на свирене като space metal, Rosetta използват в музиката си елементи на пост-хардкор, шугейз и дроун, които събрани заедно оформят почерковия им звук.

Концертът в София на 2 юли е част от първото идване на Rosetta по тези географски ширини. Също така, българската публика ще посрещне групата в обновения й състав: през миналата година към Rosetta като втори китарист се присъедини Eric Jernigan от City Of Ships.

 

още за:

RosettaRawk'n'roll


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".