Възможно е да няма концерти в България до края на август или дори до края на годината

13 апр 2020, 22:19 ч. 5412 / 6 54
пред./следв.

   По-рано тази вечер в предаването "От другата страна" по радио "Варна" говориха четирима представители на промоутърския бизнес в България - Мартин Стоянов ("Loud Concerts"), Петър Петров ("Balkan Entertainment Group"), Бойко Гюров ("BGTSC"), Станислав Дражев (Сдружение "Сцена Музика").

   Темата беше разрастващата се криза заради пандемията от коронавируса COVID-19 и как тя се отразява на концертния бизнес. Стана ясно, че се водят разтовори с Министерство на културата и министър Боил Банов, Комисията за защита на потребителите и др. От КЗП се чака становище на няколко поставени въпроса: Да се допусне връщане на билети за отложено събитие не по-рано от 30 дни преди нова насрочена дата; Възможност за отложено връщане на пари за билети при отменени събития - до шест месеца след като "пазарът заработи отново"; и др. спасителни варианти. 

   Очаква се КЗП, която по думите на промоутърите, в момента е залята от жалби от фенове, да вземе решение по казусите до няколко дни. Обсъден бе вариантът с ваучери и др. форми на компенсация. Мартин Стоянов наблегна на това, че феновете са тези, на които се крепи организирането на концерти. Ако те се отдръпнат, пазарът ще изпадне в колапс, на какъвто не сме били свидетели досега. Петър Петров акцентира върху общоевропейски решения на проблемите, които биха имали императивен характер за страната ни - от една страна генерално от Европейския съюз, от друга - от големите международни билетопродавачи, чиито представители са някои български компании.

   Бойко Гюров коментира, че каквото и да стане няма как да бъдат "прескочени" българските институции и решенията, които ще се вземат у нас. Изникна идеята и за законодателно решение. Разглеждат се два от най-негативните варианти - спиране на концертите в България до края на август или дори до края на годината. Г-н Гюров подчерта, че това би означавало връщане на стотици хиляди билети, дори и малък процент от притежателите им да пожелаят парите си обратно. Което би поставило организаторите в безизходно положение.

   Ще ви държим в течение за развитието на ситуацията, която със сигурност е от изключително голям интерес за 99,99% от нашите читатели.

 

fans



Коментари   (54)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Xdd 25.04.2020 11:38:05 отговори + 2 1
1234 заразени ахахахахахахахах какво са това ръченица или щастливите числа на генерала? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hahahahahahhaha 17.04.2020 12:29:45 отговори + 2 10
Само няма да ми слагате минуси щот ще полудея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hahahahahahhaha 16.04.2020 11:22:59 отговори + 3 7
Ей го поредния психясъл въри са прегледай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дънково елече 15.04.2020 20:51:38 отговори + 1 8
Важно е стриктно да слушаме и да изпълняваме нарежданията от щаба на гологлавите паникьори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 15.04.2020 21:18:02 + 1 4
И в Германия ли изпълняват нареждания от щаба на гологлави паникьори?

https://www.werock.bg/novini/bez-kontzerti-i-festivali-v-germaniya-do-31-avgust?id=48785
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 15.04.2020 13:05:30 отговори + 10 0
Направо да започнат да раздават купони организаторите капиталисти от комунистически тип! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тц, тц, мрън мрън 15.04.2020 09:12:59 отговори + 9 4
Ще спестим някой лев от билети хахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 14.04.2020 22:57:50 отговори + 8 17
В Италия,Испания, Дания и на майна си Райна вземете вие до ходите и да видите колко са "пълни болниците" 0 човека! CNN показаха снимки на трупове на бежанци, а по това време наш човек от Ню Йорк(най-засегнатия град в Америка) отиде до болницата и каза тук-там имаше някой и няма да вярват на него, а на CNN. Другото нещо, което е наскоро едни "специалисти" се изредиха ти не беше юни, август, септември, та чак зимата да е бил пика. Ехее бахти откога станаха Нострадамус и баба Ванга Всъщност добре, че стана така ******* трябва да бъде мачкано! Вярвайте си там, хубаво добре. И пак за тези държави, ей ******* я кажете вие били ли сте там, че да знаете? Пак се плямпат глупост, без никакви аргументи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 15.04.2020 01:06:08 + 25 3
Не бъди скромен. Ню Йорк е 8 милионен град. Никой няма само 1 приятел там. Там има стотици болници. Имаш поне 12 приятели, всеки от които е отишъл специално да ти докладва, а ти съобщиш тук в поне 5 болници. За да е представителна извадката. И във всички тези 60+ болници не е имало хора.
Имаш разбира се приятели в Италия и в Испания, които са ти казали същото. И ние разбира се ще вярваме на тях.
Имаш приятел френски машинист, който е карал скоростните влакове с болни от Франция до Германия и ти е казал, че са возили кукли. Доста добре направени, даже дишащи и мърдащи, но кукли.
Имаш и 1 приятел в Туркменистан. Той е бил в столицата, която е украсена с огромна златна статуя на президента Гурбангули Бердимухамедов. Това е и единствената страна, която не участва в конспирацията. Там глобяват, ако носиш маска, а да се споменава коронавирус е забранено. Това ще е и новата концертна Краварна в Световен мащаб. След пандемията всички големи концерти ще са там. А на стадиона в столицата ще има 365 дневен фестивал организиран от Неди Крос. Неди Крос също не вярва на коронавируса.
И най-най-важното. 3-мата ти приятели в Ухан. Те са ходили в болниците там и са видяли, че няма хора. И са ти казали, че всичко е за да могат да ни следят с 5G къде ходим. Няма значение че ние ходим някъде 24 часа в денонощието. И че сме милиони. Та за да се следи един човек са нужни поне 3ма на 8 часови смени. Така че за 5 милиона хора, които ще се следят в България ще си внесем 15 милиона китаеца, които да ги следят. Пък Боко ще каже, че са лекари и че не са 15 милиона а 15 хиляди. Но ще му излезе крива сметката, защото ти ще имаш по 3ма приятели на всеки милион и ще го изтипосаш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gfhftg 14.04.2020 20:21:35 отговори + 7 0
Хаха много филми си гледал бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 20:45:01 + 5 0
И аз съм гледал много филми. Но не съм превъртял Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 14.04.2020 21:46:59 + 2 3
Не ви личи и на двамата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.04.2020 19:44:01 отговори + 8 12
Бих могъл много неща да кажа, но рискувам да ме глобят за разпространяване на "фалшиви новини". Последната мода в системата. Едно време бяха "конспиративни теории". Интересен факт е, че ЦРУ измислят термина "кондпиративна теория" за да дискредитират множеството твърдения, че именно те убиха Кенеди, задето не им е играл по свирката. Та днес имаме "фалшиви новини", измислен поради сходни причини. А именно, че всичко е един голям глобален цирк с цел сриване икономиката, депопълация и контрол над населението. Няма да говоря за това как мрежата, която идва след 4G и онзи вирус са свързани... и че двата произлизат именно от Китай. Първия град в света, който да използва рази мрежа, е Ухан. Ужким разработена от "независима" китайска компания. Независима колкото С. Корея е "народно-денократична" държава! А всички знаем е чии ръце ще отива личната информация, която ще бъде събрана и кой дърпа конците. Вирусчето е просто поредната стъпка - следват ваксините и микрочиповете. Добре дошли в 1984! Та дори Оруел щеше да зе хване за главата, ако беше наоколо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 19:47:29 + 10 5
Не рискуваш да те глобят за фалшиви новини, а да те приберат в лудницата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.04.2020 19:49:04 + 6 3
В Гугъл, Фексбук и Ютуб алтивно трият коментари, статии и клипове по тези тематики, докато в същото време те и едни други алчни компании събират и продават личната информация на потребителите. Компании като Епъл и Хуауей пък разработват нови устройства за новата мрежа, които скоро ще бъдта на пазара, докато света е в пламъци. Събудете се, хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.04.2020 20:10:26 + 7 4
Не знам аз ли съм луд или хора като "не знам", които вярват на всяка думичка, която чуят по телввизията или прочвтат в "социалната" мрежа. Смятам себе си за що-годе добре информиран, щом се касае до това. Не вярвам на думичка, която ми кажат политиците или от новините. Дали ще да налите гниди или евеопейслите гниди или американдките гниди, а да не говорим за китайските (комунистически) гниди. Създаването на масовва паника с цел промяна на социалната структура не е нещо ново. Случвало се е и отново ще се случва. Помните ли 11 септември? Нито създаването на вируси с цел депопулация и печалба е нещо ново - примери колкото щеш. Нито разработката на биологични оръжия и оръжия за масово унищожение. Та той телевизора е едно подобно оръжие за масояо унищожение като се замисли човек. Социалната в кавички мрежа е едно такова оръжие. Джим Морисън е казал, "Който контролира медията, контролира ума." Спирам тук, защото не ми се спори. Не вярвайте на всичко, което прочетвъе във фейсбук или чуете по новините. Те мислят вместо вас - под "Те" имам предвид мазните костюмирани човечета, които контролират целия този цирк от банките и частните си островчета. Въпросните хора ЦЕЛЯТ финансова криза, каквато не сме виждали никога до момента. Целта е да разчитаме на шепа компании, контролирани от шепа хора, докато малките и средните, та дори и по-големите бизнеси бавно изчезват от хоризонта. Надявам се родните (а и не само) промоутъри, групите, които обичаме, радиата, артистите и свободните медии като цяло да се справят на пук на всичко с времената, които ще настъпят. Надявам се все оак да видим КИС ако не тази, то поне другата година. Най-вече се надявам хората да се събудяг и да си отворят очите. Всичко се случва под носовете ни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.04.2020 20:13:54 + 1 6
Извинввам се за всички правописни грешки и ако коментарите ми не са толкова добре оформени - пиша от телефон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 20:27:04 + 6 2
Това, че ви казвам, че сте тролове и не сте в ред не значи, че вярвам на "всичко". И не вярвам на всичко. Но това си е моя работа. Поне не пиша глупости, нито им вярвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 14.04.2020 21:45:38 + 2 3
пич, трябва да се срещнем лично! Вервай, ща излекувам!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Красивия 14.04.2020 19:33:33 отговори + 4 2
Когато имаш познат прекарал тази Корона и си знаеш какво е
малко поне да си седнеш на гЪзъъъ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Zyklon 14.04.2020 18:55:06 отговори + 9 9
Xdd - Прав си! Стадото си е стадо. Ще гледа телевизия и ще изпълнява каквото му нареди генерал-доктора и генерал-пожарникаря. Защото стадото си ги е избрало . Ще се впечатлява от числа и статистики и всяка сутрин ще си пие кафето докато му набиват в тъпата картуна, колко са умрели и колко са заразени. Затова е стадо. Щото се поддава на манипулация и експерименти. И блеее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 19:24:53 + 17 3
Тея, които работите професионални тролове си личите отдалече. В масовите сайтове може да минавате, но тук аудиторията е средно по-интелигентна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрогаря Снегофф 14.04.2020 18:22:27 отговори + 12 3
Ще кажа само едно - датчаните удължиха забраната за провеждане на масови събития поне до 31 август. И заради това падна Роскилде. В другите държави има още куп такива примери. Всички искаме да отмине тая гадория, но това не става с "айде вече да ни пускат, че ни омръзна". Ще стискаме зъби, за да може след това по-спокойно да се наслаждаваме на онова, което обичаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 18:51:46 + 9 3
А аз ще кажа още едно:
Xdd да ходи да обясни на датчаните, че ги лъжат, че ги манипулират, че се създава психоза и това е най-обикновен грип. А и да ходи да го каже на италианци, испанци, американци и който още се сетите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dzfbfg 14.04.2020 13:05:25 отговори + 7 6
Защото короната не е свински и мачка яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 14.04.2020 13:09:00 + 9 9
И какво толкова мачка с 5% смъртност? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 13:12:28 + 10 10
5% са защото се взимат такива мерки, против които пищите и по цял свят.
Ако ги нямаше процентът щеше да е много по-голям. И тогава пък как щяхте да пищите, че не били се взели мерки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 14.04.2020 13:24:30 + 11 4
Крава и пиле, представи си след всяка сезонна настинка да умират пет процента от заразените. Може би тогава ще ти стане ясно колко чудовищен процент е това, всъщност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 14.04.2020 14:53:23 + 14 5
Да, реално ако приемем, че се отменят всички мерки и се размолеем всички 7 милиона или колкото сме...…, поне 30% от тях ще трябва да влязат в болница. Имаме ли 2 милиона легла, които да поемат болните в рамките на 30-40 дни, при положение, че средноедин зараен е в болница 2 седмици ? Айде да посмятаме още малко... ако са 7 милиона заразените 5% смъртност - са 350 хиляди. Дали има грип последните години който да води до 350 хиляди смъртност всяка година ?! Да със сигурност има неща, които не се казват, но.... това да се твърди, че управата на 200-300 държави са се разбрали за този сценарий е смешно. Те обикновено не могат да се разберат за доста по- дребни неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 14.04.2020 12:09:15 отговори + 18 7
Общо за цялата ситуация, според мен се прекалява с истерията, паниката и прочее. Всеки ден по света се раждат и умират хора. Има много по-опасни заболявания, от които умират повече хора и които са много по-трудно лечими от този вирус, или са направо нелечими.
За мен всичко е активно мероприятие с цел материални блага да преминат от едни ръце в други.
Знаете ли какъв ще е накрая резултатът: богатите ще станат по-богати, а бедните - по-бедни. Винаги така става, във всичко.

ПС: Като имаше свински грип умряха доста хора. Защо нямаше извънредно положение тогава?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 12:29:25 + 12 6
Нали? Какво казваш? Сега 200+ държави направили заговор и конспирация.
Ама при свинския грип не го направили. Защо? Било им е дюшеш. Що да чакат короната, като е можело да ти скроят шапката още при свинския, че и при лудата крава и какво ли още не.
Помисли малко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 14.04.2020 12:29:29 + 6 2
ако учеше математика в 5ти клас и знаеше какво е геометрична прогресия нямаше сега да се чудиш такива тривиални неща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 14.04.2020 16:37:25 + 4 10
Прекалява се и то зверски, ей сега един дядо се обесил в Горнослав и той ли е с коронавируса? Бог да го прости човечеца, но това ще гледаме от сега нататък, не ми се мисли колко трупове ще вадят на стари хора, които са се уплашили от Ковида и са си отишли от други болести Почти всички ми се хвърлиха, само защото казах истината, а това е подсъзнателно, понеже не приемат фактите. Единиците които са тук ме разбраха, ама другите говеда веднага се направиха на ощипани булки и освен това с тия минуси нищо не стана, поне вземете да се аргументирате с нещо, не да плямпате всичко чуто и да слагате минуси. И на бат Бойко го е страх не се притеснявайте, ей го каза, че няма пари. Това е, нито ще има нов световен ред, нито нищо.Прост човек там няма.Добре дошли на говедата в реалността все пак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пернишки "У"ъв 14.04.2020 09:24:11 отговори + 5 14
Дреми ми на к*р"У".....яз съм мета"У"ист...на всичко държим...m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мрънкач 14.04.2020 09:41:25 + 12 3
Жалко че не си издържал да завършиш гимназия за да се научиш на български. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 14.04.2020 21:39:37 + 0 0
Да, верно е. На 29 сантиметров черен държиш без откат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 14.04.2020 08:50:47 отговори + 6 8
Слушах интервюто и Бойко е брутално откровен! Каза нещо и за артистите, което ме изненада. Ще може ли да го публикувате цялото? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 13.04.2020 23:31:15 отговори + 22 0
Чака ни безконцертно лято! Всички страни са на загуба. Банковите сметки на промоутърите ще изтънеят, на музинатите също, а феновете остават на сухо, без така желаното удоволствие и адреналин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 14.04.2020 01:08:10 + 2 9
Какъв адреналин бе, братле? :Д Знаеш ли какво е това?

За другото съм съгласен, де
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 14.04.2020 21:37:44 + 0 2
Ако те набарам така ще се подмокриш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 13.04.2020 23:04:19 отговори + 20 2
Извинявайте за левашкия въпрос, но Балкан Ентъртейнмънт не приключиха ли преди няколко години? В същото време го поканили на интервю относно промоутърския бизнес... странна работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 08:46:05 + 14 1
Ко речи? Само офицери, които са все още в армията могат да говорят по военни въпроси? Резервистите не могат?
Не им знам всички концерти на Болкан. Но ако направиш Голямата Четворка и AC/DC и нищо друго след това - могат да те канят да говориш за промоутърство до живот.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 14.04.2020 13:08:02 + 8 2
БЕК започнаха да се дънят още с успешните си концерти - с разширяването на фен зоните след изчерпването на билетите за тях, заради което много хора се отказаха да купуват билети предварително.
(Егати, доста коментари против тях изписвам, човек ще реши, че са ми вземали джобните в училище или нещо подобно. Брей.)
Честно казано, точно на Петър Петров, който отказа да върне парите за оня злополучен фестивал след отпадането на Godsmack и една трета от групите и който до последно кри пропадането на фестивала в Банкя (да уговориш Slipknot, Iron Maiden и Alice Cooper в един ден и да го провалиш това се изисква особен талант), не бих му се доверил за нищо.

Иначе, от горния материал оставам с впечатлението, че промоутърите знаят нещо за евентуално пропадане на фестивали, но не искат да ги отменят все още, за да продължат да продават билети. Това не ми харесва. Почти сто процента съм сигурен, че Testament няма да дойдат, след като се изпоразболяха от коронавирус - дори да са се възстановили по това време, кой ще знае дали ще им се позволи да излизат на сцена? (И дали Чък Били ще може да пее, при положение, че вирусът често прави дробовете на решето?)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 13.04.2020 22:32:33 отговори + 22 26
Ей до какво доведе масовата психоза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 13.04.2020 23:04:33 + 19 14
целият свят са тъпи човек, само ти си умен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 13.04.2020 23:12:07 + 19 19
Ми да бе ***** с *****, цирка е в световен мащаб и ти вярваш на всичко, където чуеш, до 1 месец ще си си купил въже, гаранция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 14.04.2020 08:50:03 + 19 10
200+ страни в света са се договорили без никой да разбере да си прецакат икономиките, спорта, развлекателния бизнес и т.н.?
Сигурно баш така е станало. Да не говорим за жертвите даже и да са малък процент. Защото мал*умнико всичко това се прави, за да не измрат милиони. Щото е тогава щеше да видиш какво е "цирк".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 14.04.2020 08:58:39 + 18 27
Гледай ги ****** с ******, нацъкали минусите, абе ей ***** така ли вярвате на всичко чуто? То тогава ако ви кажат хвърляйте се от терасата вие ще го направите. Вие не се ли озъзнавате колко сте зле, а? Вие ще си стоите у мишите дупки, бати Бойко ще ви каже излезте си, те ще стоят. 100 000 умрели имало(сигур не са и от Ковида), абе глупендери 100 000 човека са умрели в България от Испанската чума бе! Ми ако ни беше налазила баш пандемия от болести като едра шарка, чума, холера какво правим? Вие говеда сега ще ме почнете ами коронавируса бил по-страшен от обикновения грип. Разликата е, че първото стана глобална реклама. Сега пък ще питате за умрелите. Ало, коронавируса е агресивен към хора с по 100000 заболявания и без ваксина, големите антиваксъри къде са сега? И другото което е масовата психоза вреди много повече от истинския вирус. Така е защото по едно време и аз бях се уплашил и развих отпадналост, температура, никакъв апетит, познато ли ви е отнякъде? Затова не гледайте много телевизия, ами излизате на въздух, насред природата ако имате село, вила,че даже и на терасата!И като за финал, говеда ние всички ще умрем... Просто дайте като умираме да е само един път, а не всяка минута. Все пак добре, че е Ковида да ни отвори очите за истинския свят, след 13ти ще гледаме Лудия Макс на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 14.04.2020 09:46:33 + 20 10
Xdd, не мога да повярвам че все още има жалки човечетата като теб, които заради едното его се правят на големи мъже и погубват други. Ти изобщо можеш ли да осъзнаеш какво се случва по света в момента? Разбираш ли че умират хора, а? Или просто гледаш да си покажеш рогата и ината? "Правителството ми каза да правя Х, ама аз съм големият мъж и разбирач и затова ще правя У." Имаш късмет че само с едни нищо незначещи минуси си се разминал. Повечето сайтове банват за подобно грубо държание. А какво ще се случи ако изръсиш подобна глупост пред лекари, мед. сестри или хора, боледували и загубили близки от вируса и сам можеш да се досетиш. Подсказка- върви със сръбска музика и секс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Somewher3 14.04.2020 10:11:58 + 11 5
Xdd тука добре тролна, призанвам и аз се хванах за секунда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 14.04.2020 10:33:20 + 15 15
Как не ви е срам бе психясали *****, слушате ли се вие какво говорите, не аз!Мрънкач и Somewher3, вие много като знаете и искате да гледате статистиката, миналата година умряха 25 000 души в Италия от обикновения грип само.Знаете ли колко хора умират всеки ден от катастрофи, свръхдози и убийства? Знаете ли какво ще стане като свърши всичко това колко трупове ще изкарват от къщите? Вие гледате ли какво става хората взеха да си слагат въжето от страх. Това не са лекари а масови убиици, а на такива ако бяхме нормална държава щяха да им дадат 150 години затвор, както и генерала!Ми я си представете ако пламне някоя истинска пандемия като чумата какво правим? Хората щяха буквално да падат на улицата ей така без нищо. Вие оставете концертите, ами за другото какво ще правим бе?Ми докато си стоите по къщата вие ще си слагате въжетата и ще умирате от болести като инсулт и инфаркти това ли искате? Като искате така стойте си, говедата трябва да мрът! Боклуци с боклуци! Явно сте ултра мазохисти. И още нещо не коронавируса, а невежеството убива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 14.04.2020 11:12:39 + 15 5
Пич, вземи смени доставчика, че това дето ти го продава, ти е изпържило мозъка. КонспирациЙ викаш? Нещо за 5G имаш ли да кажеш? А за норвежците? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 14.04.2020 14:15:22 + 3 9
Е поне не мислите, че е 5G и че няма Нов световен ред Все пак добре, че стана така, за да се види кой колко струва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 14.04.2020 21:34:30 + 1 4
Ей ти плюжче, да се изравнят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".