Вдовицата на Chris Cornell съди лекаря му

2 ное 2018, 08:28 ч. 771 / 6 2
пред./следв.

   Вдовицата на самоубилия се през миналата година фронтмен на SOUNDGARDEN Chris CornellVicky Cornell - е завела съдебен иск срещу лекаря на музиканта Robert Koblin.

   Тя твърди, че докторът е предозирал медикаменти, което може да е довело до самоубийството на музиканта. В последните 20 месеца от живота му лекарят е предписал на Chris 940 дози от антидепресанта лоразепам, както и оксикодон, без дори да прегледа певеца, направи лабораторни тестове или каквото и да е друго, за да разбере състоянието му.

   Също така, Koblin не е предупредил Cornell за възможните странични ефекти от лекарствата и опасността от самоубийство. Докторът не е взел под внимание и пристрастяванията в миналото към различни субстанции, от които е страдал музиканта.

   Vicky и двете ѝ деца съдят Koblin за щети в неупоменат размер.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Запознат 2.11.2018 22:59:52 отговори + 2 4
Мафията в бяло хаха тия неща дето излязоха след токсикологията бяха в такива минимални количества, че е смешно да се споменават изобщо. Тва е доза за тийнейджъри с тревожност, които нямат толеранс към бензота. Толеранса се развива толкова бързо, че той не ги е усетил тия два ативана, нежели да са му помрачили ума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Юлия 2.11.2018 09:05:32 отговори + 7 5
Стискам й палци да успее в делото срещу мафията в "бяло". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".