Вече е известно кои са музикантите в бенда на Bob Dylan за концерта в София

20 май 2010, 10:09 ч. 242 / 6 2
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Вече са известни имената на музикантите, които само след две седмици ще свирят рамо до рамо с легендарния Bob Dylan. Световното турне на американския бард и неговата супер група ще премине през столичната Зала 1 на НДК, за да остави незабравим музикален спомен в сърцата на българските фенове. Tony Garnier (контрабас), Charlie Sexton (китара), Stu Kimball (китара), Donnie Herron (педъл стийл) и George Recile (барабани) са петимата виртуози, които ще придружават Dylan на концерта му на живо в София. Музикантите са изключителни професионалисти и със своя дългогодишен опит допълват и пресъздават по невероятен начин творчеството на възхвалявания от поколения рок идол. Самият Дилън ще блесне с изпълненията си на китара, клавири и, разбира се, с култовата си хармоника.

   След броени дни, на 24 май, Bob Dylan ще отпразнува своя 69-и рожден ден. И тъй като съвсем елегантно страни от светските прояви, ще отбележи личния си празник в тесен семеен кръг. Мистър Dylan е пословичен с това, че умело пази личния си живот от нестихващия медиен интерес. За радост на милионите си фенове, легендарният бард обаче няма да се скрие от сценичните прожектори. Само 5 дни след рождения си ден, музикантът ще постави чудесно начало на поредицата летни концерти в европейски градове с участието си в Атина на 29 май. На 31-ви ще го чуят на живо феновете в Истанбул, а румънските ни съседи ще го видят ден преди нас – в Букурещ на 2 юни.

   С какви аранжименти на най-великите му песни ще ни изненада гостуващият бенд, предстои да разбрем на 3 юни, четвъртък, в Зала 1 на НДК от 20:00 ч.
   Ограничени количества билети за събитието все още могат да бъдат намерени в мрежата на "Тикетпро" и неговите партньори на цени от 70 до 150 лв.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 20.05.2010 18:51:25 отговори + 0 0
Егати цените за дядката?!?! Дали ще има 100-150 човека в НДК? ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2010 11:55:42 отговори + 0 0
приятни цени , да му е широко на човек на душата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".