Вечер на рока от Източна Европа в "Thin Red Line" на 6 ноември

1 ное 2015, 17:54 ч. 522 / 2 0
пред./следв.

   На 6 ноември (петък) бар "Тънка червеня линия" организира първото по рода си в София парти, фокусирано върху рок сцените на страните от бившия Източен блок. Акцентът ще падне върху рок сцените на бивша Югославия, които са почти напълно непознати в България, въпреки географската ни и културна близост. Подобаващо внимание ще бъде обърнато и на останалите държави, а музиката ще обхване както съвременните тенденции, така и стари златни хитове от соц периода. Стиловото разнообразие също е гарантирано. За да бъде "музикалното ястие още по-вкусно", ще звучат и няколко от най-яките парчета от българския ъндърграунд, които иначе могат да се чуят единствено на концерт на съответните банди или в Интернет.

   Събитието започва в 21:00 ч., входът е безплатен.

 

още за:

Thin Red Line


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".