Вечер, посветена на KINGS OF LEON и THE BLACK KEYS, в "Thin Red Line"

19 сеп 2013, 11:06 ч. 209 / 3 2
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Един от най-очакваните нови албуми за тази година – “Mechanical Bull” на Kings of Leon – излиза на 24-и септември. Още на следващия ден бар „Тънка Червена Линия” ще отпразнува събитието подобаващо с поредното тематично парти.

   Предложението за вечерта на сряда, 25-и септември, е великолепна комбинация от блус, южняшки рок и инди с преобладаващо присъствие на песни на Kings of Leon и The Black Keys. Музикалният избор отново ще бъде поверен на Краси Москов. На видеостената ще си припомним велики моменти от историята на двете групи, избрани за главни герои на вечерта.

   Няма да липсват и подаръци за посетителите на бара. Трима от гостите на партито ще спечелят покани за двама за избрано от самите тях платено събитие в „Тънка Червена Линия”, а специалните подаръци ще бъдат препратка към следващата тематична вечер в бара – в петък, 27.09, „Тънка Червена Линия” организира разтърващо Metallica парти. Поводът е ясен – премиерата на филма „Metallica Through The Never” в Синема Сити Mall of Sofia. Официалното афтърпарти ще бъде в „Линията”, а в сряда вечер двама от посетителите на Kings of Leon & The Black Keys Night ще грабнат двойни покани за прожекцията валидни за IMAX, Синема Сити Mall of Sofia, които ще може да се ползват от 27.09. до 3.10.

   Входът е безплатен, а началото - в 21:00.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sulfuras 19.09.2013 13:31:58 отговори + 0 0
Те го ******* незачитащо нищо друго. Като не ги слушаш не храни, *****. Всеки си има вкус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2013 11:49:02 отговори + 0 0
Кои по дяволите са тези не-метъли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".