Видео премиера: "Doreen" на LEK CITY CASE

3 сеп 2021, 11:00 ч. 539 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Днес в 11:00 е официалната премиера на третия сингъл и видео на саутърн рок бандата Lek City Case. Doreen излиза първо в YouTube тук и на живо, в бар Barabar в Бургас вечерта на 3 септември, където публиката ще може да гледа видеото в компанията на цялата група и актрисата в главната роля - Илиана Коджабашева. Гост водещ на парти премиерата в бара зад Летния театър в Бургас е Стефан Минчев.

Bashmotion Infamous Video Atelier снима хипнотизиращото трето видео на Lek City Case във FABRICA 126 в началото на лятото на 2021 и бандата вече е готова да го сподели със света. След бунтовния и социален сингъл Head Error, е ред на Doreen. Това е любовна история с тъмни щрихи, в която има пожар, хлебарки, призраци от миналото и обсебваща любов, която те кара да излезеш вън от себе си и да се държиш екстремно и нетипично. Актрисата от Народния театър и много любими телевизионни продукции Илиана Коджабашева се превъплъщава в образа на Doreen – жената-вамп, която подмолно и красиво влиза под кожата на жертвите си, за да пали и разрушава съдби и …хм – барабани.

Doreen е сериозно комбо от текст за съсипващата любов, изключително зарибяващ китарен риф и eфектно видео, което поставя Lek City Case стабилно на рок картата в страната. След премиерата на Doreen, на 4 септември (събота) Lek City Case свири в Русе за един от последните си летни концерти.

Премиерата на Doreen е на 3 септември, петък, в 11:00, като освен в YouTube канала на бандата: LEK CITY CASE, вече можете да го чуете във всички популярни аудио стрийминг платформи.

LCC са:

Иван Петков - вокал
Борис Николов - китара
Александър Георгиев - бас
Иван Янков – барабани

 

 

още за:

Lek City Case


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МЕРИ 3.09.2021 12:35:41 отговори + 3 2
кефят много! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".