Вижте изискванията на групите на фестивала "Midalidare"

5 юни 2017, 10:14 ч. 1497 / 2 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В седмицата на фестивала организаторите са във финалния етап от подготовката на Midalidare, Rock in The Wine Valley. Село Могилово се готви да посрещне световни и български групи, както и много почитатели на рок музиката, които на 9, 10 и 11 юни ще са част от първия фестивал в долината на виното.
„За правилното протичане на един фестивал е много важно да се спазят изискванията на групите, защото именно някой дребен детайл може да обърка участието и да има ненужно напрежение“, разказват от Bulgarian Live Music.

Сред изискванията на групите за фестивала прави впечатление, че всички разчитат да имат на разположение кафе и чай през цялото време, пресни плодове и зеленчуци и обилно количество българска бира и вино. Специално за тях от Мидалидаре са подготвили вината Midalidare Sauvignon Blanc Premium Selection 2016, Midalidare SeeS Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2016 и Midalidare Grande Cuvee Merlot & Malbec & Cabernet Sauvignon 2013. В екипа на Dee Snider има двама вегани, заради които ще се подготвя специална храна. Самият Dee иска да яде паста с пиле шест часа преди участието си и държи да има специален килим за йога. От екипа на Udo наблягат на сладкото - имат изискване за желирани бонбони, течен шоколад и смутита. Вокалът на Gotthard иска да има специална стая за подготовка преди участието си, а целият екип на групата е загрижен за природата и не иска да ползва пластмасови прибори. От екипа на Doro искат задължително да има прясна риба на скара и с всяко ядене да има хляб.

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре.

Цените на билетите са:
За целия фестивал:
- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни, 2017г.
Еднодневни:
- 60 лева (last minute) - 01 до 11 юни, 2017г.
Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cornhusker 5.06.2017 16:26:40 отговори + 0 3
Добра реклама на вината си направихте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НемаЩо 6.06.2017 07:50:54 + 0 1
Нема да лизнем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 5.06.2017 16:14:37 отговори + 1 2
Някои от тях (т.е. всички) са идвали у нас вече толкова пъти през годините, че се изненадвам защо биха искат да пият точно българска бира :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крум Зарков 5.06.2017 15:46:28 отговори + 3 2
Тези изисквания ме карат да искам да се продам на корпоративния свят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".