Вижте изпълнението на Kirk Hammett с EXODUS на "Kirk Von Hammett's Fear FestEviL"

8 фев 2014, 22:11 ч. 423 / 6 3
пред./следв.
Както вече ви информирахме, между 6-8 февруари в Сан Франциско тече "Kirk Von Hammett's Fear FestEviL" - фестивал, организиран от китариста на METALLICA Kirk Hammett. Сред групите-участници в събитието са CARCASS, EXODUS, DEATH DIVISION, ORCHID, DEATH ANGEL и др. По-долу може да видите видео на обещаното изпълнение на на Kirk Hammett с EXODUS, включващо песните "Piranha" на EXODUS и "Godzilla" на BLUE ÖYSTER CULT. Известно е, че китаристът на METALLICA е член на EXODUS от 1980 до 1983 г.,преди да се присъедини към METALLICA.





Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mango 9.02.2014 17:31:49 отговори + 0 0
бате, бате, да даваш един сандирвич и двама сокове!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анЪнимен 9.02.2014 03:10:22 отговори + 0 0
Като некой ДЖИПСИ АВЕР а на таа снимкя сос забите брех
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 8.02.2014 23:03:30 отговори + 0 0
евала на Кърк много яко изпълнение .Феста му е много по як от Orion-а на Lars.За разлика от Orion-а на този тук има метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".