Вижте новото видео на AEGONIA "Of Love and Hate"

15 апр 2021, 13:33 ч. 774 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 15 април 2021 Аегония пусна официално видео към песента "Of Love and Hate". Видеото е част от артистичния проект на фентъзи метъл музикантите, който обединява музика, литература, илюстрации и кино. Сюжетът дава възможност на най-нетърпеливите фенове на Аегония да надникнат в света на третия, все още неиздаден роман от фентъзи поредицата "Истории от земите на Аегония" на Елица Стоянова - Неа Станд, която е и фронт дамата (вокал и цигулка) на музикалното превъплъщение на Аегония. Видеото е заснето от Idolum Visuals с режисьор Кристиян Христов и асистент-режисьор Христо Иванов. Операторското майсторство е на Преслав Белев с асистент-оператор Емилиан Дечев.

Официалните промоции на видеото "Of Love and Hate" ще се състоят на 8 май 2021 в Under City в Пловдив и на 14 май 2021 в Live&Loud в София при спазването на всички изисквания за провеждането на културни събития в извънредна епидемична обстановка и разпорежданията на Министерството на здравеопазването.

Видеото към песента "Of Love and Hate" е финансирано по програма "Публики" на Национален фонд "Култура". Вижте го [по-долу]

 

 

още за:

Aegonia


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".