Вижте официални кадри от турнето на IRON MAIDEN "Legacy of the Beast"

7 юни 2018, 18:50 ч. 1976 / 4 6
пред./следв.

   Както знаете, IRON MAIDEN ще посетят отново България и за първи път Пловдив след месец и половина - на 22 юли, коато са хедлайнъри на третия ден на фестивала "Hills of Rock 2018" (поръчай билет онлайн).

   През миналия месец ви съобщихме сетлиста от началото на обиколката. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате официални кадри от досегашните концерти:

 

 

още за:

Iron Maiden


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metala 11.06.2018 20:58:52 отговори + 0 1
Фен съм на Мейдън, 2016 година бях на концерта им в Букурещ, а миналата година ги гледах в Лондон, но с огромно съжаление трябва да кажа, че Брус тотално е спукал гума. И на двата концерта почти не се чуваше гласа му, само от време на време можеше да се разбере, че има вокал. Жалко, но това бяха последните концерти на Мейдън на които явно ще бъда. За сравнение, февруари гледах в Болоня Металика, Джеймс е във върховна форма, истински звяр на сцената. Просто няма място за сравнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 13.06.2018 13:20:27 + 2 0
Изненадан съм до чуя това ! Не забравяй, че Брус беше болен и това повлия на гласа му, но пък с почивката между турнетата сега пее невероятно - даже бих казал че гласа му е по-мощен сега отколкото на предишното турне. Не забравяй, че на някои концерти има в залите проблеми с звука !
А и една група като Мейдън които всяка година са на турне, няма как това да не се отразява на гласа - групи с над 40 годишна кариера и хиляди концерти като Мейдън и Джудас чиито песни са едни от най-трудните за изпълнение на живо, евала на Брус и Роб че все още са на високо ниво...
Ето още един пример: Кис - Пол вече доста е изхабил гласа си от непрестанните турнета и концерти, но пък там пеят и 4-та членове на групата, а и песните не са толкова трудни - с кратката почивка която направиха гласът на Пол малко се подобри !
Малцина са тези които са запазили гласът си какъвто е бил в началото на кариерата им или през 80-те години, където е разцвета на хеви метъл и рок музиката !

Никога не бих причислил Джеймс към добрите (клациците от 80-те) вокалисти !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 8.06.2018 15:37:06 отговори + 1 0
Мисля, че това е най-доброто турне на Мейдън правено някога ! Страхотен сетлист и невероятно сценично оформление Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 7.06.2018 23:40:28 отговори + 1 4
Ще е супер. Мейдън, все пак. Дано да няма много пациенти (тоест хора, които не знаят защо са там и от тях може да чуеш неща като "Айде стига си се бутал, бе") Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 7.06.2018 19:36:33 отговори + 7 1
Баси, дорева ми се. На 2 minutes to midnight и Wicker man ще се съдера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wickerman 7.06.2018 21:00:27 + 6 1
Няма други ! Up the iron’s Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".