Вижте видеото на Ross The Boss към "Maiden of Shadows", за която "Joey DeMaio би дал 1 млн. долара"

28 фев 2020, 08:32 ч. 942 / 8 5
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип на Ross The Boss "Maiden of Shadows". Песента е от предстоящия да излезе на 6 март нов албум на екс-китариста на MANOWAR "Born of Fire". Творбата ще се предлага в различни формати на CD и винил, вкл. диджипак, бокс-сет и тур-версия.

   Песента е написана от Michael Romeo (SYMPHONY X) и Stu Marshall, с когото Ross The Boss е колега в DEATH DEALER. По думите на китариста, двамата са му подарили композицията, а тя е толкова добра, че той шеговито казва в скорошно интервю, че "вероятно Joey DeMaio би платил един милион долара за нея". По отношение друго от парчетата в бъдещия диск - "Godkiller" - Ross твърди, че то би могло да бъде включено във всеки един албум на MANOWAR.

   Качествата на "Maiden of Shadows" може да прецените сами:

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но Красив! 28.02.2020 23:13:00 отговори + 2 0
Само аз ли намирам за жалко, че Рос не спира да се мери с Manowar и така и не постигна нещо разпознаваемо соло ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 28.02.2020 22:05:16 отговори + 1 2
Леко ме съмнява Michael Romeo да се занимава с някакъв буламач, изсвирен с 3 акорда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

profesor 28.02.2020 11:18:16 отговори + 4 0
Дано Michael Romeo не напише подобна песен и за Symphony X! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 28.02.2020 09:48:20 отговори + 2 0
От къде ви е информацията, че са колеги с Michael Romeo в Death Dealer? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 28.02.2020 10:08:29 + 3 1
Нямаме такава. Сбъркано местоимение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".