Вторият баща на Ian Watkins: "Мислехме си, че трябва да има някаква грешка"

28 ное 2013, 10:55 ч. 419 / 10 16
пред./следв.
Вторият баща на вокалиста на LOSTPROPHETS Ian Watkins и църковен пастор - John Davies - коментира пред вестник "Daily Mail" разкритията около съдебния процес и педофилския скандал с музиканта. Вчера стана ясно, че последният се е признал за виновен по 13 от 23-те обвинения към него и две негови съучастнички в блудство с малолетни и дори бебета под една годинка. Пред "Daily Mail" Davies свидетелства за доведения си син: "Обичахме го и се грижихме за него, подкрепяхме го и го отглеждахме по най-добрия според силите ни начин. Той беше нормален и щастлив младеж, който израстна в Долините в обичащо го семейство, което нямаше повече проблеми от всички други. Не знам как ще свърши всичко това. Не знам дали през следващите години той ще бъде запомнен като някакъв зловещ образ, подобен на Джими Савил*. Надявам се да не стане така. Надявам се да се случи нещо, което да промени мнението на хората. Но времето ще покаже. Ще направим всичко възможно, за да го подкрепим и ще се надяваме на възможно благоприятен завършек, друго не можем да направим". Относно реакцията на семейството на Watkins при вчерашните ужасяващи разкрития за педофилските престъпления на Ian Watkins Davies добавя: "Беше потресаващо. Помислихме си "Трябва да има някаква грешка". Трябва да има някаква причина за това. Няма начин това да е истина... Напуснахме съдебната зала в пълен шок и отчаяние."

   Междувременно стана ясно и че бившата проститутка Joanne Majic, която е имала продължителни отношения с Ian Watkins от 2006 г., е подала сигнал в полицията, че у певеца се зараждат желания за секс с деца. "Между нас всичко се промени, когато през 2008 г. той ми разкри, че иска да блудства с деца. Веднага отидох при полицията в Южен Уелс и подадох сигнал, но те не ми обърнаха внимание и казаха, че се нуждаят от доказателства. Предупредих ги, че този човек е заплаха за децата, но те си помислиха, че просто търся внимание. .... Казах на Ian, че съм била в полицията и се скарахме за това, но той беше много арогантен и не мислеше, че полицията ще му направи нещо. И се оказа прав"...


   ________________________________________________
   Джими Савил e покоен водещ от "BBC", който бе обвинен в сексуални посегателства срещу малки момичета в продължение на няколко десетилетия, като предполагаемите му потенциални жертви са около 300.
Ian Watkins


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.11.2013 17:40:06 отговори + 0 0
Аз така и не разбрах защо спорите на тема атеизъм и религия,това са неща,на които всеки си има собствено мнение и не трябва да се натяква на други,няма нищо общо с темата и с този извратеняк,такива могат да бъдат всякакви! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 17:10:45 отговори + 0 0
Религиите са пълна глупост, но не те са виновни за това, че тоя е извратеняк. Нито атеизма. В затвора заслужено ще го съсипят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 16:46:06 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-11-28 11:58:59
Първия анонимен : Глупак!
Ако този беше поне малко религиозен нямаше да прави тези извращения ! Ето до какво води атеизмът !


За това ли отчетата изпедерастяха и оскверниха българските манастири с извращенията си!
ЗАБРАНА НА ВСЯКАКВИ РЕЛИГИИ!
РЕЛИГИИТЕ СА ОПИУМ ЗА МАСИТЕ, ПРИКРИВАЩИ ЕДНА ШАЙКА БЕЗБОЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ КРАДЦИ И МАРОДЕРИ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 16:13:21 отговори + 0 0
А пък Хитлер и Ленин са били атеисти и педофили. Значи всички атеисти са педофили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 28.11.2013 15:18:40 отговори + 0 0
Всичко е ясно-бащата е пастор, оттам и склонността към педофилия! Тъжно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


newsted 28.11.2013 13:09:23 отговори + 0 0
Те в затвора педофилите ги възпитават най добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вазелин 28.11.2013 12:47:27 отговори + 0 0
Вазелина за затвора е от мен! Какво ли щеше да бъде съдебен процес в Саудитска Арабия?!
Що се отнася до религията, то християнството предлага вечен Рай, но в зависимост то това как си живял тук, на Земята! Този директно ще гори в Ада!
Личното ми мнение по въпроса е, че трябва да има смъртна присъда за изнасилване на деца, без да се вземе под внимание това дали докторите ще обяват виновника за психично болен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 12:42:49 отговори + 0 0
От километри му личи че е слуга на Дявола ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 12:40:02 отговори + 0 0
И какво излиза? Че този наистина е олицетворение на Дявола! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 12:26:57 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-11-28 11:58:59
Първия анонимен : Глупак!
Ако този беше поне малко религиозен нямаше да прави тези извращения ! Ето до какво води атеизмът !
------
Глупакът си ти!
Точно религиите ограничават нормалното сексуално общуване, като го представят за нещо срамно и грешно. Всяко ограничение избива нанякъде, в случая в тотално гнусно извращение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Абсурдът 28.11.2013 12:11:10 отговори + 0 0
Не води атеизмът до това, да не започвам да изброявам всичките видове извращения и неправди за които именно шибаните ви религии са отговорни! Заврете си ги отзад и ходете да скочите от някое по-високо място! Този, чисто и просто, е леке, утайка, боклук! Нищо общо няма с атеизма, както и с религията, впрочем, но ме е яд на глупаци, още вярващи в тази масова заблуда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 28.11.2013 12:09:30 отговори + 0 0
Добре бе, мамка му - какво общо тук има религията/атеизмът? Разкрити са престъпленията на един извратеняк, няма значение дали религиозен, или не. Да го осъдят по бързата процедура и да го сложат в обща килия с някой закоравял бияч и да се свършва. Няма да оцелее и половин година. В затвора много "обичат" изнасилвачи на деца - направо от любофф ще му се пръсне определена част от анатомията. А двете "майки", предоставяли децата си за ползване от тоя изрод - публично бичуване и така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 11:58:59 отговори + 0 0
Първия анонимен : Глупак!
Ако този беше поне малко религиозен нямаше да прави тези извращения ! Ето до какво води атеизмът !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 11:58:47 отговори + 0 0
Че толкова ли е трудно просто да не четеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2013 11:53:39 отговори + 0 0
спрете да публикувате новини за тоя, отвращаващо е да четеш за такива изроди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.11.2013 11:51:48 отговори + 0 0
Абсолютно доказателство за вредата от религията - ето го резултатът от пасторско възпитание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".