"Wizard" поемат разпространението на "Armageddon Music" в България

6 яну 2006, 13:41 ч. 171 / 6 0
пред./следв.
От началото на 2006 година музикална компания "Wizard" поема официалното разпространение на продуктите на "Armageddon Music" в България. Това е един от най-бързо развиващите се рок и метъл лейбъли в Европа. За кратко време той събра под крилото си MICHAEL SCHENKER GROUP, VICTORY, HOLY MOSES, METALIUM, FOREVER SLAVE, SUIDAKRA, VANGUARD, ONKEL TOM и много други.
   "Armageddon Music" стои и зад организираното на един от най-големите Европейски метъл фестивали - "Wacken", набиращото скорост българско издание на "Monsters of Rock", както и зад организацията на голяма част от концертите през миналото лято в Каварна. Очаквайте всеки момент на българския музикален пазар и в онлайн магазина на 'Про-Рок' новите албуми на VICTORY, DELIRIOUS, MICHAEL SCHENKER GROUP, FOREVER SLAVE, SUIDAKRA, RECKLESS TIDE, както и преиздаването на цялата дискография на легендарните HOLY MOSES.

още за:

Wizard


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".