"Wizard" ще разпространяват "Repertoire Records" в България

11 сеп 2008, 20:29 ч. 422 / 6 2
пред./следв.
Музикална компания "Wizard" поема официалното разпространение на прочутия за меломаните - германо/ британски лейбъл "Repertoire Records" в България. Компанията е специализирана в ремастерирането и преиздаването на шедьоври на класическия, арт-прогресив, хард и психеделик рок от 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Експертно мастериране, високо качество и прецизност на дизайн, опаковка и печат - това са отличителните белези на продукцията на "Repertoire" и "Rare Records". По музикалните магазини, а скоро и в онлайн магазина на "Metal Katehizis" ще можете да намерите албуми на групи и изпълнители като: ANIMALS, BLOOD, SWEAT & TEARS, Johnny Cash, John Entwistle, GENTLE GIANT, HAWKWIND, IRON BUTTERFLY, JUDAS PRIEST, Jerry Lee Lewis, MAGNA CARTA, MOODY BLUES, PROCOL HARUM, RENAISSANCE, ROSE TATTOO, SKID ROW, SPARKS, STEPPENWOLF, UFO, WISHBONE ASH и мн. др.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гошо Сороса 12.09.2008 11:59:37 отговори + 0 0
за Етиен лоша дума да не съм чул. евреите са неприкосновени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илко Пича 12.09.2008 10:08:02 отговори + 0 0
Липсват само Вили Кавалджиев,Етиен Леви и ВИГ Старт.Страшен лейбъл се задава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".