XANDRIA разпространиха изявление за раздялата с вокалистката Dianne van Giersbergen

18 сеп 2017, 14:30 ч. 957 / 5 4
пред./следв.

   Преди няколко дни стана ясно, че холандската фронтдама на германската симфо метъл група XANDRIA Dianne van Giersbergen напуска бандата. Певицата направи това с изявление, в което обвиняваше бившите си колеги в изключително лошо отношение към нея и споделяше, че това е предизвикало проблеми с психиката ѝ. 

   Сега останалите четирима музиканти от XANDRIA публикуваха своято позиция по случая:

До всички, много сме натъжени от ситуацията, в която ние и вие, хората които следите XANDRIA, сме изправени сега. След като още от юли отменихме много концерти, тъй като Dianne не беше в състояние да излиза на сцената, сега бяхме информирани от нея, че тя напуска бандата незабавно. Това се случи след като публикувахме новината, че предстоящите ни концерти ще бъдат с временна заместничка. На всички беше ясно, включително и на Dianne, че се предполагаше това да е само временно решение. Трябваше да научим за нейното напускане по начин, който много ни изненада и с изявление, в което ние не познаваме себе си.

Бяхме много обезверени от това, че не можехме да изнесем тези концерти и най-вероятно няма да можем да свирим за неопределено време в бъдеще. Поради тази причина искахме да направим поне концертите през ноември и декември с временна заместничка, така че да се насладим на музиката, която обичаме толкова много, заедно с вас, вместо да отменяме още концерти. Винаги сме давали всичко от себе си за вас феновете и се опитахме да направим същото и в тази трудна ситуация. Също както винаги сме се опитвали да се грижим добре за всички членове на бандата, които живеят със страстта към музиката, а това понякога е било трудно за всички. За съжаление, изглежда, че нуждите и целите на Dianne са се отдалечили от тези на бандата.

Все пак, ние гледаме гордо назад към всичко, което сме постигнали заедно и благодарим на Dianne за чудесното време, което споделяхме, и всичко, което тя е направила за бандата. Желаем ѝ всичко най-добро в бъдеще. Ще изживеем с вас страстта си към музиката на всичките ни концерти през ноември, декември и след това! С натежали сърца, но в същото време гледаме напред към бъдещето, където ще се видим и ще споделим музиката си с вас - Philip, Marco, Steven и Gerit.

 

xandria-new



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 21.09.2017 12:02:53 отговори + 1 0
Преживяха смяната на две други, ще преживеят и смяната на тази вокалистка- не е нещо толкова уникално и незаменимо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 19.09.2017 16:56:24 отговори + 1 1
Яки пичове! Кефят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

следовател 18.09.2017 18:36:38 отговори + 7 0
Доста гузнички. Не могат да задържат една певица тези. И бившите вокалистки коментираха случката и малко не ми се вярва да е съвпадение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 18.09.2017 15:59:26 отговори + 6 0
Гузнички ми се струват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".