Юбилеен конкурс "Силата на рока 10" на 27 септември

10 сеп 2020, 18:11 ч. 832 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 27 септември тази година ще се проведе десето поредно издание на есенния национален рок фестивал за авторска песен „Силата на рока 2020“. Място по традиция остава „Маймунарника“.

Този фестивал дава шанс на млади и талантливи рок музиканти от цяла България да бъдат забелязани и чути, да се качат на голяма сцена и да покажат какво могат. Автор и двигател на конкурса е самата Милена Славова, която с неуморен ентусиазъм прави всичко възможно да помогне на млади рок-дарования да си проправят път. „Силата на рока“ се провежда и с подкрепата на Министерството на културата.

Ако и ти имаш своя група, ако създаваш музика, не се колебай, изпрати ни демо на авторско парче на e-mail: milenaslavova@hotmail.com

Побързай, защото няма много време! Компетентно жури ще подбере най-добрите песни, които ще стигнат до финалите на конкурса, наградите ще бъдат оповестени по-късно.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лично мнение 11.09.2020 09:29:33 отговори + 2 0
Тази пародия на "конкурс" с "компетентно жури" все още ли се провежда?
Тъжно. Много тъжно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Спонсора 10.09.2020 21:06:06 отговори + 2 0
То пък Маймунарника е една сцена ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 11.09.2020 10:41:13 + 1 1
Поне няма дрънчене, хлопане, бумтене и т.н. ефекти все пак е на открито. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".