"Z-Rock" е официалното "BON JOVI радио" на България

25 апр 2013, 12:53 ч. 268 / 3 9
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Единствено Z-Rock - рок радиото на България ще излъчва на живо от специално мобилно студио на стадиона

   Рок радиото на България – Z-Rock е официалното Bon Jovi радио. Най-очакваният концерт на годината на 14 май на стадион „Васил Левски”, организиран от Болкън Ентъртейнмънт, наближава с пълна сила като предстоят много изненади и емоции за слушателите. Единствено рок радиото на България – Z-Rock ще излъчва на живо от епицентъра на мега концерта от специално мобилно студио на стадиона. Истинските фенове ще имат уникалната възможност да отброяват дните до датата 14 май като слушат хитови парчета на бандата в ефира на Z-Rock, печелят билети, страхотни оригинални подаръци от рок идолите и научават първи всички новини около горещото събитие – Bon Jovi в България.

   Слушатели ще изживеят разтърсващи емоции на грандиозния концерт и с билети от Z-Rock. Всеки делничен ден до концерта един слушател ще има уникалния шанс да бъде победител и да гледа на живо Bon Jovi. За участие в играта е необходим верен отговор на музикалната загадка от ефира на Z-Rock, изпратен на bonjovi@zrockbg.com. Седмица преди концерта истинските фенове ще могат да спечелят и уникални оригинални подаръци от бандата.

   Под мотото “Because We Can”, в центъра на столицата ни, рокаджиите Bon Jovi ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други, както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата.

   Ексклузивни новини, убийствена музикална селекция с парчета на Bon Jovi, билети и още много изненади от Z-Rock - официалното Bon Jovi радио, очакват истинските фенове до датата на едно от най-горещите музикални събития за годината. Повече информация можете да откриете на www.zrockbg.com.
Bon Jovi

още за:

Z-RockBon Jovi


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.04.2013 10:28:12 отговори + 0 0
Samael, казвай си тъпото мнение, но не лъжи, че има нещо общо с истината... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2013 18:22:11 отговори + 0 0
ама тоя концерт не падна ли бре?
има време
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 25.04.2013 14:34:30 отговори + 0 0
че аз кой съм накарал да се съобразява с мнението ми? и аз не се сещам причина да се съобразяванякой с вашето мнение ама гледам-изказвате го. казвам си истината-пълна боза е! следователно не го слушам, а бон джови въобще не си струва да се коментират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 25.04.2013 14:23:27 отговори + 0 0
Samael ами като е бозица - не го слушай. Не се сещам за нито една причина, заради която някой трябва да се съобразява с мнението ти, както и с мнението на тези, които твърдят, че Бон Джови не са рок. Бон Джови са много повече рок от многото изгъзици, които се появяват напоследък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2013 14:20:09 отговори + 0 0
Магра Мега Кок никой не ги бръсне за слива
пардон - за радио
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.04.2013 14:16:48 отговори + 0 0
еее, надявах се да са мангра мега смок, пу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2013 13:59:58 отговори + 0 0
Бон джови не са рок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2013 13:22:24 отговори + 0 0
Samael, ти си боза роден от боза... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 25.04.2013 12:57:53 отговори + 0 0
тва радио е пълна бозица Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".