Zak Stevens намеква за нова музика на SAVATAGE, казва че феновете трябва да са търпеливи

8 апр 2023, 07:33 ч. 477 / 10 0
пред./следв.

   В интервю за MisplacedStraws.com вокалистът Zak Stevens (CIRCLE II CIRCLE, ARCHON ANGEL, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) коментира ситуацията около SAVATAGE - култовата банда, която направи реюниън на фестивала "Wacken Open Air" през 2015 г., но от тогава не е свирила отново на живо.

   Певецът разкрива, че в края на миналата година музикантите от SAVA са работили заедно. Идеята за нов албум след събирането им е още актуална и групата не се е отказала от нея. По план и през тази година трябва членовете на бандата да продължат работата си. Това най-често се случва, когато са заедно за конецрти на TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA. Stevens допълва и че феновете трябва да имат търпение и уверява, че музикантите правят всичко по силите си.

   Последната творба на SAVATAGE "Poets and Madmen" излезе през 2001 г., като тя е с лидера Jon Oliva на вокалите. Zak не е записвал албум с бандата от 1997 г., когато бе издаден шедьовърът "The Wake of Magellan".

 

zak stevens

още за:

SavatageZak Stevens


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".