Започва продажбата на билети за фестивала "Exit Adventure 2016"

3 дек 2015, 14:06 ч. 1332 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фестивалът Exit (7-10 юли 2016) отново ще се обедини с крайморската си сестра Sea Dance Festival (14-16 юли 2016) и за поредна година ще бъдат най-желаната фестивална дестинация на планетата, предлагаща 10 дни музика и прилкючения. Първите билети ще бъдат пуснати в продажба от утре, 4 декември 2016 г.
Специалната оферта, която идва преди коледните празници, дава възможност да закупите 4-дневен билет за Exit Festival и да получите безплатен билет за Sea Dance Festival. Цените на билетите ще бъдат със 70% отстъпка от крайната цена на пакета Exit Adventure!

Exit Adventure обединява два от най-награждаваните фестивали с вълнуващи локации в две съседни държави, които се превърнаха в успешна формула за забавление, събирайки 300 000 души от над 60 държави, за да ги посипе с музикално вълшебство. Крепостта Петроварадин в Нови Сад, Сърбия е една от най-големите в Европа, а очарователният плаж Яз в Будва, Черна Гора официално е най-добрият европейски плаж според туристическия справочник Lonely Planet.

Атмосферата на Exit и Sea Dance често е определяна като магическа, което е една отпричините тази година темата да бъде Exit Magic. Посветена на онова специално чувство, което всички, участвали в Exit Adventure, имат и споделят – любов към музиката и свободата, емоция, която може да направи света по-добър.

Билетите са на стойност от 115 лв., като всеки закупил пакетен билет за Exit трябва да се регистрира от 1 до 31 март 2016 г. на www.exitfest.org., за да получи своя безплатен билет за Sea Dance Festival.

Официален трейлър на Exit Adventure 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=qdBcYUuLyqg

Двата фестивала предлагат многообразие от сцени и жанрове – от най-добрите рок и поп изпъления до EDM, техно, бас, хип-хоп, дори и метал, пък и хардкор. В миналогодишното издание участие взеха изпълнители като Emeli Sande, Manu Chao, Faithless, Motorhead, John Newman, Hardwell, Martin Garrix и много други, а на Sea Dance се включиха Prodigy, Roisin Murphy, Rudimental, Sigma, Gramatik, Odesza,Flight Facilities и други.

Предстоящото издание на Exit Festival ще се проведе от 7 до 10 юли в крепостта троварадин в Нови Сад, Сърбия, след което всички посетители ще могат да се отправят към Черна Гора, където от 14 до 16 юли плажът Яз в Будва за трета поредна година ще приеме Sea Dance Festival. И двата фестивала за пореден път са лючени номинациите за Best European Festival като победителите ще бъдат обявени на 13 януари 2016 г. на Eurosonic Noordeslag в Грьонинген


Линкове:
Exit Festival -> http://www.exitfest.org/en/content/bulgaria-tickets
Exit Bulgaria -> https://www.facebook.com/ExitBG/
Sea Dance Festival -> http://www.seadancefestival.me/en
Facebook събитието за България ->
https://www.facebook.com/events/997880210274955/
Билети -> http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1741897-exit-all.html
Фестивални пакети -> http://www.partytravel.bg

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пффф 3.12.2015 14:10:47 отговори + 0 3
Съобщения след съобщения, след съобщения, след съобщения...
Е.. му маата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".