15 години от кончината на Chuck Schuldiner

13 дек 2016, 11:09 ч. 2516 / 8 3
пред./следв.

   На 13 декември 2001 г. след продължила около две години борба с рака почина Chuck Schuldiner - създател на групите DEATH и CONTROL DENIED, чиято музика продължава да живее и да радва феновете по целия свят. Въпреки проведените концерти в помощ на музиканта и семейството му, в решаващ момент недостигът на финансови средства попречи той да е още между нас...

   Творбите на DEATH се преиздават периодично, а преди няколко месеца стана ясно, че вторият албум на CONTROL DENIED така и няма да излезе. Трибют-формации свирят често и в България, а трибют-концерти на DEATH се провеждаха у нас ежегодно до 2016-а. Големият Chuck вече не е между живите, но музиката му ще остане вечно в негова памет. Поклон!

 

Chuck Schuldiner



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 13.12.2016 14:19:56 отговори + 7 0
Един от великите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lily Bravo 13.12.2016 13:41:24 отговори + 13 0
Да си пуснем DEATH. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 13.12.2016 11:47:08 отговори + 14 0
Поклон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".