ADRENALINE MOB анонсират нов барабанист

11 мар 2017, 19:01 ч. 583 / 2 2
пред./следв.

   Супергрупата ADRENALINE MOB, в която участват фронтменът на SYMPHONY X Russell Allen, китаристът Mike Orlando (SONIC STOMP) и басистът Erik Leonhardt (TANTRIC), обяви присъединяването към състава ѝ на 27-годишният барабанист Jordan Cannata. Той ще замени свирилият с бандата през 2015 и 2016 г. Chad Szeliga.

   Преди това ударници на ADRENALINE MOB бяха емблематични фигури като A.J. Pero (TWISTED SISTER) и Mike Portnoy (екс-DREAM THEATER).

 

още за:

Adrenaline Mob


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


мюзик бизнес 11.03.2017 19:34:05 отговори + 1 0
Сега ще му плащат 10 процента от приходите от концерти. Щот е млад и неизвестен дихател. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пфф 11.03.2017 19:37:14 + 3 0
Че ако на млад и неизвестен дават 10% от приходите това никак никак ама никак не е зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".