ADRENALINE MOB анонсират нов басист

19 авг 2014, 18:40 ч. 256 / 2 2
пред./следв.

   Супергрупата ADRENALINE MOB, в която участват фронтменът на SYMPHONY X Russell Allen, китаристът Mike Orlando (SONIC STOMP) и барабанистът A.J Pero (TWISTED SISTER), анонсира нов басист. Това е Erik Leonhardt от бандата TANTRIC. Той идва на мястото на напусналия наскоро John Moyer (DISTURBED).

   Moyer наскоро разпространи съобщение, че ADRENALINE MOB са знаели от няколко седмици, че няма да свири с тях на предстоящото им турне, въпреки че другите от групата уверявали, че са "тотално шокирани" от напускането на басиста.

   Като причина за раздялата, освен участието в DISTURBED, John Moyer посочва многото му ангажименти с други проекти и собствено рок училище.




Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 20.08.2014 10:50:18 отговори + 0 0
Той и Mike Portnoy първи разбра на къде отива работата и изчезна... Супер група, ама нищо особено. Имам и двата им албума. С изключение на кавъра Come Undone, общо взето скука. Не искам да обиждам феновете им. Музикантите са супер, но музиката не е това, което се очаква от такава група. Това все едно да събереш супер-футболисти и да направиш отбор, ама не става... Химия трябва тука... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 19.08.2014 22:45:46 отговори + 0 0
И що им е?
С него и без него, все почти никаква музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".