BASTARDOLOMEY - хедлайнъри на фестивала "Thin Red Rock Week 3"

24 ное 2011, 10:47 ч. 294 / 3 3
пред./следв.
От 13-и до 15 декември на сцената на бар "Тънка червена линия" в София, ще се проведе поредното издание на станалия традиционен фестивал "Thin Red Rock Week". Една от големите изненади на организаторите е участието на Нуфри и взривоопасната му банда BASTARDOLOMEY. На 23 ноември приключи и обявеният конкурс в Интернет, според чийто регламент бандата, събрала най-много гласове на фенове, ще получи шанса да сложи началото на третото издание на "Thin Red Rock Week". Победители в гласуването са CRASHBRAKE, които ще забият на 13 декември.

   "Преди две години си поставихме за цел "Thin Red Rock Week" да стане ежегоден фестивал! Днес сме повече от доволни, че имаме такъв голям избор от банди и качествена българска музика! Тези, които ще забият на сцената на фестивала ще докажат безусловно на какво е способна българската авторска сцена!" – категорични са организаторите.

   А ето я и окончателната програма на "Thin Red Rock Week 3":
13 декември 2011
CRASHBRAKE
MAZE
BASTARDOLOMEY

14 декември 2011
SOUNDPROPHET
SALTRIVER
4? (FOUR QUESTION)

15 декември 2011
NATURAL BORN WIZARD
SEVI
ALLEY SIN
   Билетите са на цена 5 лв. и ще се продават на място. Начален час - 20:00. Очаквайте съвсем скоро и информация за групите, както и още подробности и изненади около "Thin Red Rock Week 3".
Thin Red Rock Week 3
Bastardolomey


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мишо 25.11.2011 10:01:12 отговори + 0 0
Супер, всичките групи са яки, ще се получат интересни концерти ! Браво на организаторите за подбора ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

helter skelter 24.11.2011 11:36:39 отговори + 0 0
Интересна сбирка! Ша зема да ида... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2011 11:02:39 отговори + 0 0
яко! ний с аверите имаме ежедневен фестивал у една кръчма и ако организаторите земат да го прекратят, ще дойдем на тоя тука! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".